Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

K97a95r44e67l 11F43a90j55t

5. 6. 2016 17:16

Ono by mimo jiné stačilo kdyby "sloučení" neznamenalo to, že jeden je tady a ten má právo si "přivézt" (ale správně opravdu leckdy je - nechat si přivézt) dalších tři, pět, sedm, kteří budou mít tuto možnost také, ale jsi tu sám a chceš slučovat rodinu? Tak mazej ty za ní ...

0 0
možnosti
JC

Spojení rodin by se nemělo bránit. Jestli se někomu tak stýská, tak za tou rodinou může jet. Možná by dostal od nás i něco na cestu.

1 0
možnosti
Foto

Zákony platí pro všechny. Pro jednotlivce i pro státy.

Ten soud jen dá odpověď na otázku zda je lhůta pro slučování rodin v souladu s ostatními zákony či nikoliv.

V demokracii už to tak je, že každý (tedy i azylanti) má právo dát žalobu k soudu pokud má pocit, že je krácen na svých právech.

1 18
možnosti
JK

Otázkou je, kde přišli na to, že mají automaticky právo se tam usadit a pak dovézt i rodinu.

15 1
možnosti
JS

Syran narokuje pridavky na deti. Ma tri manzrelky a dohromady 20 deti. Sam je nemocen, takze pracovat nemuze, ani se ucit dansky.

4 0
možnosti
VP

Taky jsem to četl. A to je žrádlo! Tři čtvrtě milionu na dávkách, aniž by sáhl na práci. http://moneymag.cz/aktuality/6198-syrsky-migrant-nepracuje-ale-chce-privest-celou-rodinu-na-davkach-dostane-statisice

13 1
možnosti
MK

R^Všechny mezinárodní úmluvy, které se týkají jakéhokoli přemisťování (migraci) osob, je potřeba inovovat včetně té o uprchlících!

12 1
možnosti
JT

Rodina se třemi dětmi,oba mají rodiče a tři až čtyři sourozence,ti mají partnery a jejich partneři mají taktéž rodiče,sourozence a děti atd. atd.Takhle nějak to funguje?To už by ty tři roky místo jednoho pro Dánsko moc neznamenaly:)

6 1
možnosti
JM

Plus do rodiny patří teta, strýc, bratranci, sestřenice, imám, místní ras a křikloun muezínu :-)

6 1
možnosti
Foto

Dánsku nezbývá nic jiného, než výše uvedené mezinárodní úmluvy vypovědět. Otázka zní, co to do budoucna může přinést Dánsku, až budou Dánové prchat ze svého území následkem zvednutí moří,

1 0
možnosti
JH

Ta moře zvedne kdo? Pokud budou Dánové prchat, nebude to před mořem.

15 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik