Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J28a54n 93F36r20o90l25í32k

29. 12. 2015 16:00

Nepodceňujte autore Němce. Povinná integrace určitě nejde Vámi naznačeným směrem. Tak hloupí Němci nejsou. Jde o to, že by se nekopíroval Brusel a nezaváděly muslimské školy, nestavěly mešity, nezakazovaly by se vánoční stromky na německých náměstích. Řekl bych, že Bavoráci na rozdíl od Merkel myslí hlavou a chtějí si připravit půdu na odsun těch co budou dělat potíže. A jedině Němci dokáží slova proměnit i v činy i když jsem osobně v tomto případě skeptický.

0 0
možnosti
Foto

Víte, já to čtu jinak.

Tady podepište, že jste odhodláni plnit obvyklé povinnosti. Pokud tak nebudete plnit, víte, co vás čeká a stane se.

Němci se tím vyhnou nejasnostem při vyhošťování. Je to za normálních podmínek dost důrazné, ale v současné situaci?

Např. povinnost domluvit se - to považuji za základní předpoklad a podmínku. Jak se vám líbí když slyšíte: "Neumí šésky". Móóóc hezký. ;-)

1 0
možnosti
VP

Jenže tady nejde o vyhošťování, tady jde o dávky... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik