Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

L94i97b12o72r 65S17y98n91e43k

4. 11. 2015 15:37

Správně. Nic jiného nás nečeká. Jenže víte co si my všichni, kteří máme stejný názor na věc, jako vy můžeme? Můžeme si tak maximálně dopisovat.  R^R^

0 0
možnosti
MT

Vsak od toho se v Cesku buduje tisice ubytovani.

1 0
možnosti
MP

Ano, toto je velká hrozba. Nemožnost fyzicky deportovat úředně vyhoštěné osoby ze svého území je prakticky útok na svrchovanost států, proto to musí být řešeno, nelze se spokojit se strpěním takovýchto osob na území státu. Technicky existuje několik řešení:

- z pozice vlastní síly - prostě vyhoštěnce vystrčit za hranice a nikoho se na nic neptat. To ale vyžaduje jednak mít oplocenou a střeženou zelenou hranici, aby se dotyčný obloukem nevrátil zpět jinudy, a dále mít silnou pozici vůči svým sousedům, kteří budou protestovat.

- z pozice evropské síly - vyhostit za hranice EU a nikoho se neptat, např. všechny Asiaty do Turecka a Afričany do Libye, vyžaduje to ale důsledné střežení vnější hranice Evropy a také nemalou politicky silnou pozici.

- ekonomicky - zaplatit dotyčným výpalné, aby sami zemi opustili, což je tedy poněkud nedůstojné, navíc to také vyžaduje střeženou hranici, aby se za chvíli zase nevrátili.

- asi nejlepší řešení - zřízení střežených a oplocených hotspotů na jihu Řecka (pro Asiaty) a Itálie (pro Afričany), což by byly velké tábory prohlášené za neutrální území, tam by byli deportovaní převáženi a mohli by tam buď zůstat nebo volně odejít kamkoliv mimo EU. Opět ale je třeba důsledně střežit vnější hranici EU.

4 0
možnosti
MT

No a az se v tech "taborech" akumuluje 50 tisic uprchliku, a pak jednoho dne se rozhodne 10 tisic jit pres kterekoliv hranice napric Evropou, KDO A JAK je zastavi ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik