Diskuse

Islám vede

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R66a90d93e42k 65J92a18r14o64š

28. 3. 2015 17:41

Od té doby co jste se v titulku jednoho svého článku nazval sjáčem (j=r) vaše příspěvky nečtu. Teď jsem se nechal zlákat názvem tohoto článku, ale obsah mi potvrdil, že je dobře, že vás nečtu...

0 0
možnosti
BD

Autor by si měl něco o Islámské bance nastudovat. Literatury sice v Česku záměrně moc není ,neb by to pobuřovalo.Ve své podstatě princip banky plně odpovídá i křesťanským zásadám,které nám byly vytloukány tak dlouho z hlavy až jsme zapomněli.Princip současných bank je založen na podvodech a spekulacích,což jsou také podvody.Celý akciový trh je podvod.Veškeré pojišťovny jsou založeny na podvodech.A to včetně sociálního a zdravotního pojištění u nás.O tom všem je již odborné literatury docela dost.On ten úrok a výroba peněz z ničeho jsou opravdu od ďábla.Snad současný vývoj je pozitivní a mnohé se rychle změní. Jiná cesta prostě není.

0 0
možnosti
MK

Inu dobrá, sdělil jste, že bude v Německu islámská banka. Uvažovat o tom, že by měla dle Koránu dávat almužnu, je asi hloupost. O té křesťanské bance se Vám, myslím si, moc nepovedlo.

1 0
možnosti
JT

To by me zajimalo, jak to bude fungovat. To si bude bezurocne ukladat prebytecnou likviditu do centralni banky ? Predpokladam, ze i u hypotek v Nemecku je povine uvadet RPSN. Jak tahle banka bude vubec pracovat s pojmy jako diskontni, lombardni a repo sazba. Bez nich by nemela dostat licenci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik