Diskuse

Euroškůdci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

0 0
možnosti
Foto

Je obrovský omyl, že jenom Češi remcají proti EU. Původní Ústavní smluva neprošla referendem ve Francii a v Belgii. Když politici v EU zjistili, že Ústavní smlouva projde snad s odřenýma ušima jenom v Německu, jinak nikde,  tak ji stáhli a nahradili ji Lisabonskou smlouvou, ve které vynechali jenom společnou vlajku a hymnu a nechali ji přijmout parlamenty jednotlivých republik.  Přesto v Irsku Lisabonská smlouva proběhla referendem a neprošla. Začal obrovská masáž a druhé referendu, kde se jí podařilo protlačit.

0 0
možnosti
Foto

My jsme neodmítali Lisabonskou smlouvu. Jediný, kdo ji odmítal byl V. Klaus a vymohl pro nás vyjímku, kterou má V. Británie a Polsko, že u nás nebude platit Listina práv, jinak by nám hrozilo, že sudetští němci budou moc považovat navrácení majetku. Stejně tak upozorńoval na nezbečí hlasování kvalifikovanou většinou. Byl okřikován, a byl i dán návrh hnát jej před Ústavní soud, že neche podespat Lisabonskou smluvu.

2 0
možnosti
Foto

Eury neplatíme z důvodu, že naplníme zatím kritéria pro jeho přjetí. Kdo jej chce přijmout i proti varování bankéřů, ekonomů a ČNB je současná vláda.

0 0
možnosti
LV

L36i39b28o53r 30V55a75n28ě84k

1. 10. 2015 11:30

Již mnohokrát jsem si všiml, jak je tento "ekonom" zcela mimo mísu, cituje historii, aniž by ji znal, vyhnuly se mu pochopení ekonomických souvislostí řady dějů - nechápu, proč se stále objevuje v mediích.

0 0
možnosti
JL

Myslím si, že Sedláček má v mnohém pravdu.

0 0
možnosti