Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J30a11n 78R19á57ž

23. 10. 2015 11:46

Bezdomovci jsou všude na světě. V mnoha světových velkoměstech si vytvořili vlastní komunity a v podstatě nikomu nevadí. Jsou součástí života, jak jej známe. Nic po nás nechtějí a spíše chtějí abychom si jich moc  nevšímali.

Migranti jsou něco naprosto jineho. Vnucuji se do našeho života, vyžadují zvláštní zacházení a vůbec nevnímají, že porušují námi přijata pravidla podle kterých v Evropě v míru žijeme.

Odmítám, aby byli nazýváni uprchlíky, když nesplňují podminky, které pro uprchlíky stanovují mezinárodní dohody. Odmítám, aby byli nazýváni uprchlíky ti, kdo pravidla pro jednání uprchlíků sami porušují. Kdo porušujezávazná  pravidla a zákony státu do kterého vstupuje se nesmí divit, že se s ním nezachází " v rukavičkách"!

 A žádný úředník z OSN, popřípade lidskoprávní fundamentalista, či bolševická ombudsmanka na tom nemůže nic změnit.

2 0
možnosti
Foto

tento druh lidí existoval odjakživa. Rezignovali na normální způsob žití a líbí se jim tak jak žijí. Církev pro ty lepší zřizovala mnišské řády, ti horší se váleli po ulicích a žebrali. Jsou příkladem toho, že se dá žít i bez státních milodarů a stejně by se měl stát chovat, ke všem bez rozdílu. Žádné sociální byty, žádné podpory, prostě nic. V tu ránu by bylo lehkoživků mnohem méně, nebyly by zástupy přivandrovalců a ti, kteří by i tak pracovat nezačli, by byli závislí na milosrdenství svých bližních a jsem přesvědčen, že by se ke svým chlebodárcům chovali s větší úctou, než dnes, kdy se napakou na sociálce, pak se opijí a potom zřežou ty, kteří je živí. Jenomže nepřímo a to je rozdíl, který oni nechápou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik