Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nevím, proč se vzrušovat nad několika Albánci, které Němci milostivě živili 17 let a přestalo je to bavit. Mě spíš zajímá, co bude na jaře a v létě 2016 - aŽ zase nastartuje naplno uprchlická vlna. Budou Němci nadále spořádaně mlčet, nebo se konečně začne něco dít? Na to jsem fakticky zvědav, tím spíše, že Rusové se začínají chovat v Sýrii poněkud nepříčetně, takž úprk lidí odtud ještě poroste.

0 0
možnosti
JP

Sám jste si odpověděl, s českým prosťáčkem se nebude bavit. A má "recht".

0 0
možnosti
Foto

K68a42r31e89l 59R83a53d35a

11. 12. 2015 23:12

Co řekne Merkelová sice přesně nevím, ale třeba jako vodítko poslouží toto :

Na stránkách pirátského fóra  proběhla bouřlivá diskuse o uprchlících. Největší zastánce přijímaní bez omezení  žádá o smazání všech svých diskuzních příspěvků. Přesto, že piráti se většinově rozhodli přijímat každého vandráka. Navíc při vstupu na toto fórum je každý přispěvatel upozorněn, že příspěvky se mazat nebudou. Ti nejagresivnější šiřitelé ,,jedině správných" názorů jsou nejzbabělejší, když se ukáže, že za tyto názory už je nikdo nepochválí.

Od Merkelové očekávám něco sofistikovanějšího. třeba že jí zpravodajské služby dodávaly nepravdivé informace nebo ještě větší kravinu.

;-D

1 0
možnosti
RS

Tento pripad je dukazem, ze nejde o diskriminaci Romu a ale o jejich neochotu se samostatne zivit. Zbytek jsou zbytecne otazky a zbytecna diskuze.

3 0
možnosti
JH

Pane Pondělíku, nelze s vámi nesouhlasit, ale (... rodiny ... uprchly, jsa ... diskriminovány) přechodníky vám nejdou. Tak proč je používáte?

0 0
možnosti
JL

rodiny, byvše diskriminovány , uprchly...:-)

0 0
možnosti
MP

To víte, pane Pondělíku, že Vám nikdo z nich neodpoví. Ne však proto, že by nějaké zdůvodnění nevyblábolili, ale prostě proto, že Vás mají totálně na háku, jako ostatně všechny prosté občany této země. Jste pro ně méně než obtížný hmyz, což Vám a nejen Vám také  patřičně dávají najevo. Tak aspoň ode mě KarmaR^

6 0
možnosti
TN

Na druhou stranu, kdyby si třeba milion českých prosťáčků nárokovalo po minutě na osobní otázku a odpověď, byly by to nepřetržitě témeř dva roky ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik