Diskuse

Bože můj!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Je to asi tak že si nás chce někdo podmanit nebo ve výsledku zotročit. Zblbnout národ něčím co vlastně ani neexistuje to chce odvahu a ten někdo jí má požehnaně. Češi bývali vždy ve vzdělání a inteligenci na předních místech. Jakpak jsme na tom asi teď? Spoustu chytrých lidí od nás je po celém světě a teď tohle. Jak říkali Grossman se Šimkem "Táta uměl číst máma psát a proto se vzali aby plodili vzdělance" Zdá se mi že podobných vzdělanců máme v parlamentu a senátu docela dost.

2 0
možnosti
Foto

Moje dcera chodila na Biskubské gymnazium. Zde byl nepovinný předmět náboženství. V tomto předmětu se dcera naučila znát všechna hlavní náboženství a vůbec jí to nebylo na škodu. Věřící se z ní nestala, ale znalosti o náboženstvích, které získala jsou jí platné stále. Přitom škola dbala na to, aby v těchto hodinách nešlo o křesťanskou ideologii. Vedlejší třída si na jejich učitelku náboženství stěžovala, že vyučování je silně křesťansky ideologické a předložili důkazy Škola jim dala za pravdu a učitelka už dál je nevyučovala.

0 0
možnosti
BM

Já když jsem začal chodit do školy v roce1956 a tuším že asi ve 2 třídě přišel do třídy flanďák a začal s výukou náboženství. Při druhé hodině jsme kamarád a já odešli. Přišla domů stížnost a otec se musel dostavit do školy. Nevím jak tam cosi probíhalo Ale vím že jim řekl ať neblbnou dětem hlavy. A chodit na náboženství jsme už nemuseli. No a teď se to vrací, vymývání hlav. Oni totiž ví moc dobře kde začít a počítá se také s tím že některé děti dokáží ovlivnit i své rodiče. Svým dětem bych to nedovolil.

3 0
možnosti
DB

včera mi někdo řekl..nevím, jestli je to pravda....že Erdoganův syn údajně funguje jako ministr školství a že již změnil několik zákonů a údajně vydal i zákon o tom, že se na tureckých školách bude povinně učit 15 hodin týdně náboženství...tedy systém oblbující lid...a to by odpovídalo i tomuto podezřelému podporování náboženství....jak to, že jazyk se musí učit ve třídě po 15 a na náboženství stačí 7 a matematika a fyzika se učí do plné třídy 30 žáků to je brutální ostuda....podle tohoto zákona by se i matika a fyzika měla učit ve třídách po 7 studentech

TAK jsem to našel a je to tak a je celkem jedno,m jestli to dělá jeho syn nebo on sám...a jak to dělá...je to jen a jen ohlupování lidu....a věděl to už Marx

https://richarddawkins.net/2015/12/erdogans-assault-on-education-the-closure-of-secular-schools/

http://studies.aljazeera.net/en/reports/2016/03/160317094912447.html

a tak dále

3 0
možnosti