Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J64a20n 19R28á37ž

20. 5. 2016 16:25

To není ani trapné, ani směšné.

Všechny "nevládky" jsou zdrojem velkých příjmů pro tisíce lidí. A dnes tečou miliardy tam, kde se podporuje migrace, lidskoprávní fundamentalismus a kritika všeho, co není v souladu se schválenou doktrínou internacioních socialistů.

S tim už se bojovat v rukavičkách nedá........ viz teroristické činy "Antifi" v Německu a u nás rozrůstajícího se vlivu anarchosocialistů.

2 0
možnosti
JK

V souvislosti se silvestrovskými událostmi (nejen) v Kolíně se v jedné diskusi (konkrétně na NP) objevilo ,tvrzení že u nás je to běžné, to znásilňování, protože podle AI je těch případů ročně kolem sedmi tisíc. Podle policejní statistky z asi před dvěma roky je těch případů evidovaných mezi 300 až 400.

Jak k této velké nesrovnalosti došlo? AI se domnívá, že ne všechny ženy znásilnění či pokus o něj na poiicii hlásí, což je pravděpodobné. Jen to rozdílné číslo, jak k němu AI došla, když se jen domnívá, ale neví?

Tu informaci, co popisujete, beru se stejným odstupem jako tu mnou interpretovanou. Čísla vycucaná z prstu u levé zadní nohy.

1 0
možnosti
Foto

K37a84r27e91l 29M83á73d51l86e

20. 5. 2016 12:38

Karma. Jen té vstřícnosti Číňanů se možná dá věřit. Kdo hledá azyl v Číně? Pár Korejců ze "Severu", kterým se povede překonat hranice. Určitě vděční a naprosto bezproblémoví. A když se položí správná otázka, tak je hned na světě skoro 100% přijímání.

Kdyby se položila otázka na muslimské uprchlíky, tak by procent ubylo. Čína má problém se svou muslimskou ujgurskou menšinou, pro jistou se s nimi nijak nemazlí a ani žádní čínští Dienstbierové, Šabatové, Hate free apod. se jich nijak nezastávají.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik