Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J37i59ř43í 61J43o20n86á53š

28. 2. 2016 11:20

Pane Pondělíku,já Vám moc děkuji za krásně rozporuplné pocity.Na jednu stranu jsem se skvěle bavil,na druhou mne dost mrazilo.Hlavně z toho,jak jakási AI má právo nás kritizovat !!! Není to náhodou ta AI,která monitorovala bombardování nemocnic v Sýrii ze svého sídla úplně někde jinde? Tak to potěš natěš,to máme ale věrohodnou mezinárodní instituci.Ať si trhnou nohou a přijdou se podívat na ty naše chudáky,kteří se jen smějou při slovu "práce". Co prý to je? Něco jako sníh na Sahaře? Obávám se,že 90 procent z nich ani neví,že je Země kulatá(a z oprávněných důvodů jejich IQ je jim to jedno),ale rozhodně jsou schopní inkluze.Totiž začít buzerovat a šikanovat ostatní žáky.Nakonec,na co jiného jsou zvyklí z domova? Rodiče je rozhodně podpoří,viď,dylino? Ale to si tu můžeme jen tak postěžovat,AI je to jedno.Tak hezký zbytek neděle.Jirka.R^R^R^[>-]:-)

0 0
možnosti
BM

Odpověď na všechny otázky kolem AI je skrytá v tom, kdo a z čeho je financuje. A také, kdo a odkuď tuto organizaci řídí, kdo jsou ti šéfové.

Jednoduchá rovnice.

2 0
možnosti
JS

Není slepá, pouze placená našimi penězi podle přání USA.

3 0
možnosti
SN

:-)....Velmi dobře napsáno, souhlas ! R^R^R^

1 0
možnosti
MD

Ale kdepak slepa. Je to jako kdyz divka, ktera si nahradila pismenko 'i' pismenkem 'e s hackem', bere do huby krasnou svobodnou holku za to, ze si tu a tam uzije mladi a svobody.

1 0
možnosti
LN

...souhlas...a jen doplněk..osobně se domnívám..že oraganizace typ AI jsou jen prostředkem...žebříkem pro další kariéru některých lidí...kteří si toto kritikou...hraničící s vydíráním či raketýringem....prošlapávají cestičku k teplým flekům (třeba) ve státní správě....

7 0
možnosti
Foto

Podle tohoto klíče začne od léta 2017 fungovat v AI např. B. Sobotka, L. Zaorálek, J. Dienstbier a další, protože si už nikde jinde a nikdy neškrtnou :-P

3 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik