Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J33a90r72a 54R47a82n15k

9. 9. 2015 1:48

Ale jo, budte hrdy na to, ze jste slavna 4 hned s Madarskem vedle, ze se svat divi, no Boze, mate Emana a Putina, pri nejhorsim Kim prijede a rozdate si to pri stavbe zdi a dratu pri gangnam style:-/

0 0
možnosti
PK

Jestli nás mají aspoň trochu rádi, tak by nás neměli tahat do svých hloupých a hazardních akcí s islamizací Evropy. Jestli na naší spoluúčasti v tomto pochybném podniku budou trvat, tak snad bude lepší ten hloupý autoritářský podnik, zvaný EU, raději opustit a stát se zase východní evropou. Když jsme poslouchali Moskvu, nestálo to za nic, ale poslouchat Brusel není o nic lepší. Zktŕátka z bláta do louže.

2 0
možnosti
JR

J79a22r45a 43R83a16n11k

9. 9. 2015 1:50

No nic, kdyby nebylo ruskocinskeho vetovani od roku 2011 na intevence v Syrii, nemuselo byt 4 miliony uprchliku, presto tam Rusak zbrane celou dobu dodaval, tak zase budete mit CCCP:-)

0 0
možnosti
GK

....Asi chtějí mít zase na evropské scéně kamarády, asi zase chtějí být „novými členy EU“ a chtějí, aby je pár Belgičanů zdravilo. -

ba ne kvuli tomu to neni. Ale dotace. miliardy dotaci. Vite co se z toho da ulejt stovek milionu? Takova mala domu neni k zahozeni. Nejaka ta zakazecka kamaradovi za maly vsimny. No neberte to. Penize preci az na prvnim miste.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik