Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J60a97n 11R17á15ž

20. 9. 2015 15:18

Každý, kdo se dostal na území České republiky bez platného dokladu, který mu umožňuje volný pohyb uvnitř Schengenského prostoru, porušil v prvé řadě platné zákony našeho státu, i když s omezenou suverenitou. Žádná právní norma platná v zemích EU toto nezpochybňuje. Žádný politik nemůže tento fakt bagatelizovat. A porušení zákona na ochranu státní hranice se řeší jednak v přestupkovém řízení, jde-li o jednotlivce nebo v režimu třetím, jde-li o organizovanou skupinu. Jedinou výjimku má ten ilegální, který požádá na našem území o mezinárodní právní ochranu (asyl) a svoji žádost dostatečně průvodní.

Tak jakákoliv kritika toho, jak s lidmi, kteří vstoupili na naše území v rozporu se zákony ČR i pravidel EU o volném pohybu osob nacházíme, je pokryteckého a zhoubné. Sno zhoubné, protože zrelativizování respektu k zákonům je porvnim krokem buď k anarchii nebo k totalitě.

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Teroristé se budou určitou dobu pochodem po vlastech českých chovat jako turisté a až si to tady trochu obšlápnou, aby zjistili, jak si to tady všechno naprosto idiotsky a diletantsky opravdu hloupě nehlídáme (například zdroje pitné vody), potom nám ukážou, jak si to (my blbci jedni neopatrní), hlídat máme...!!

2 0
možnosti
JR

J12a29n 29R91á69ž

20. 9. 2015 15:26

Co asi udělají specialisté z IS, když zjistí, že na střechu budovy, kde sídlí prezident členského státu NATO, může vylézt kdejaký trouba, aniž by po něm někdo střílel. Nenapadne je, že místo trenek tam mohou dát nálože a dostat se tak na první stránky všech světových novin a do hlavních zpráv všech světových TV? To by byl progandistický tah, není-liž pravda?

4 0
možnosti
JB

Ta parta neziskovek z Vás žije , proto musí křičet. Dovedete si představit jak někdo s té party pracuje  manuálně ?[>-]

3 0
možnosti
BM

Karma. Ty kecy které slyšíme od různých "dobráčků" jsou vlastně od dobráčků kteří nemají žádnou zodpovědnost a chtějí být ti hezcí. A příspěvky chtějí také.

5 0
možnosti
ES

A vědí, že jinde než v neziskovkách by se neuživili, takže budou bojovat za "lidská práva" kohokoli ad absurdum.

5 0
možnosti