Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

L44i37b76o54r 12S23y96n39e24k

21. 11. 2015 6:35

Na každém videu, na každé fotografii, při každém teroristickém útoku je vidět, že ty zbraně jsou složené napůl z Trabanta a napůl ze sekačky na trávu. I památky v Sýrii vyhazují do luftu výbušninami vyrobených z hlaviček od sirek. R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Já věřím, že všichni teroristé mají zbrojní průkaz a jsou tedy evidovaní v nějaké eurounijní evidenci, takže by neměl být problém je dohledat. ;-)

1 0
možnosti
ZH

Muslimové z IS před časem pohrozili, že mají v plánu vyvraždit přibližně třetinu Evropy. A tak naši politici dělají vše pro to, aby ztráty na straně muslimů byly co nejmenší. Allahu akhbar!

Jdu blejt...;-€

7 0
možnosti
VP

Omlouvám se, že vám nepodržím hlavu nad záchodovou mísou. Nám oběma by pak jedna mísa nestačila... ;-(

0 0
možnosti

Když Evropská komise zakáže držení poloautomatických střelných zbraní, bude tím problém terorismu definitivně s jednou provždy vyřešen, to je jasné.

Je to tak geniální a jednoduché, že se moc divím, že už to dávno někoho nenapadlo. ;-)

5 0
možnosti
JR

J42a71n 10R88á46ž

20. 11. 2015 18:15

Když Arabové postupovali severní Afrikou, tak požadovali po porobených poplatky a slíbili "slušné" zacházení za to, že vládci porobených zemí budou udržovat pořádek v týlu postupujich  muslimských armád. To samé dělali Turci, když postupovali Balkánem na sever a pojistili si to, i tak že v každé zemí nechávali svého místodržícího. Naši vnukové se dožijí doby, kdy evropští "místodržící" budou platit muslimským  vládcům poplatky za to, že jejich poddaní přestanou Evropu terorizovat. 

Islámský stát je exces, který se poněkud vymknul z rukou jeho stvořitelům, ale to se srovná stejně, jako i IRA usměrnila svoje radikály a pak se s vládou v Londýně domluvila na vzájemnem neútočení.  Skuteční hybatelé,  kteří určují kam a jakým způsobem bude muslimská expanze pokračovat, sedí v Saúdské Arábii, Bahrajnu a Kataru. Bez jejich podpory by Islámský chalifát nemohl  ani vzniknout, ani tak dlouho fungovat. A ti nakonec zařídí i jeho "zcivilnění" a všichni si zvyknou na jeho existenci.

1 0
možnosti