Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J25a65k97u65b 71M55a68c85h

22. 9. 2016 23:33

Paní Jourová, asi člověk v normálním životě nezajímavý a bez šancí se dostala k MOCI. Má M O C , cítí se důležitá, může nařizovat, kárat, je ve vlastních očích někdo. Penízky se také sypou, tak jen to nepokazit nějakou neuváženou kritikou EU vrchnosti.

Je Vám jasné, že náš zastupují jen takový tajtrlíci a tzv. u zdi sr...či? Slovo nedopíši ne proto, že bych se bál politické korektnosti a neomarxistů, jen se obvykle nevyjadřuji sprostě.

0 0
možnosti

Akorát že Jourová to má v náplni práce.

0 0
možnosti
VJ

Jako co že se ta ženská zprvu jevila?

0 0
možnosti
JP

Jak dlouho, by na svém místě vydržela, kdy zvedla uprchlickou kartu?

0 0
možnosti
IS

Byrokracie - matka pokroku.RvEURv

2 0
možnosti
MZ

M30i20l58a55n 19Z45i87c31h

21. 9. 2016 14:24

vw by platit mel,protoze za oceanem to jiz dela,me osobne a to jsem mel volkswagen benzinovy poslal dealer 1000$sek,plus 1000$kredit pro servis auta,a zakrivene okurky nikdy neexistovaly,to bylo o bananech a to bylo ciste ekonomicky boj mezi francouzi co kontroluji africke bananove plantaze a americany co kontroluji plantaze ve stredni americe,africke banany maji jine zakriveni nez ty z ameriky,takze tam se jednalo o technickou byrokracii ktera zvyhodnila francouze

0 1
možnosti
JP

USA jsou v tomto směru specifické, v Evropě je nemyslitelné, aby výrobce čehokoliv vyplatil tlouštíkovi milionové odškodnění za to, že ztloustl, protože netušil, že ztloustnout může. S banány máte samozřejmě pravdu, ale platí to i pro okurky: podle nařízení Evropské komise č. 1677/88, mohou mít okurky ve třídě Výběr "maximální výšku oblouku 10 mm na 10 cm délky okurky".

4 0
možnosti

Tak Jourová to asi myslela dobře, kdybyste usnul ve fauvé s běžícím motorem v zavřené garáži, tak byste se rychleji otrávil, a záchrana by tak mohla přijít pozdě;-D

0 0
možnosti
DB

to je fakt, ale kolik řidičů si spočítalo jak dlouho by to trvalo a jak veliký by byl časový rozdíl...vsadím se, že naprosto žádný......:-)

0 0
možnosti
RS

Jeden slavny ekonom (jmeno jsem zapome) rekl: jestlize neco nefunguje je to moc velike.

0 0
možnosti
DB

nebo jsou tam jen neschopní lidé a to s velikostí nemá až tak moc společného.......:-)

0 1
možnosti
JK

Zajímalo by mě, zda Věra Jourová, jakožto komisařka pro rovnost pohlaví, bude také normovat "to správné" zakřivení. Jako určitě by to nemělo být úplně křivé, otázkou však zůstává, jak moc rovné by to pohlaví mělo být. Jako ten banán? Nebo okurka?

5 0
možnosti
JH

Jistě to pro ni finančně ztrátové není.

1 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,62
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik