Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Zatím nejlepší předvánoční blog, který jsem četl. Karma

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
PK

Dobře se to četlo, myslím, že nejvíce pomůžeme okolí, když budeme sami v poho a budeme si zpívat se zavřenýma očima;-D;-D;-D

1 0
možnosti
LB

Díky za krásný vánoční blog. V

1 0
možnosti
JS

Promluvil jste mi ze srdce. Máme v kuchyni papouška a ten je zvyklý na nějaký randál. Tak tam má puštěné rádio, až do včerejška Radiožurnál. Až do včerejška. Sedím vedle u počítače, ten zvuk ke mně proniká. Už jsem nevydržel tu naivní politickou masáž, tak jsem přeladil. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale nepamatuji, že by se za komunistů na vánoce takto politicky žvanilo. Papoušek si na přeladění nestěžoval, snad mě ani nebude stíhat ten slavný ouřad na potírání desinformací.

1 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,95
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik