Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako mladý jsem chtěl zbourat kůlnu na zahradě. Otec mi řekl : až něco postavíš, tak si to klidně zbourej.

10 0
možnosti

J54a57n 58Z72i11e41g59l48e82r

16. 10. 2020 11:31

Socha Lincolna byla svržena zdivočelou lůzou. Socha válečného zločince a masového vraha Koněva byla odstraněna v souladu se zákonem a se souhlasem vlastníka městské části Prahy 6. To je velký rozdíl.

4 5
možnosti
Foto

Lid je zdrojem vší moci ve státě. Socha Koněva nebyla odstraněna v souladu se zákonem, protože nebyla odstraněna se souhlasem zhotovitele a dědiců.

4 4
možnosti

Je to stejné, jako odstranění sochy Koněva. Zkrátka lidé si myslí, že odmítáním minulosti, zlepší svou budoucnost.

13 9
možnosti
Foto

Mzslim, ze to tak jednoduche neni

2 1
možnosti

Neuveritelna zast nemyslici luzy. Ale tragedii je, ze jsou podporovani socasnymi Dem. politiky a intelektualni "elitou " na americkych universitach a v mediich. V pripade jejich vitezstvi ve volbach je zarucena postupna premena americke demokracie na bolsevickou totalitu.

25 0
možnosti

J86a35n 26R72y62c64h11l28i35k

15. 10. 2020 21:48

Neničí sochy, protože jsou to sochy otrokářů - už dříve zničili sochy těch, kdo bojovali (a padli) za Unii, proti Konfederaci, a tím umožnili s otroctvím skoncovat. Ale v Portlandu zničili i sochu jelena, protože nejde jen o otrokáře, které chtějí vymazat z historie, jde o spojené státy, jejich historii a jejich zřízení. To všechno BLM+Antifa považují za oppressive white supremacism. A co se tisku týká, některé noviny už jsou ovládnuty progresivní levicí, o biasu cabel news kanálů ani nemluvě. Stačí se kouknout třeba na The 1619 Project, který loni vyprodukoval The New York Times Magazine.

20 0
možnosti

Nejde pochopitelně jen o jedno - popisované - město. Jak vidno tak si lidstvo jako celek neumí poradit s demokracií jako takovou. Ve vývoji se střídaly války, morové rány a jiné krutosti v periodách s obdobími klidu, které ale byly jen předzvěstí dalších strádání. Nejdříve to byly lokální útrapy, které se s rozvojem vzájemného pohybu lidí rozrostly do globálních konfliktů. A aktuálně žijeme v době, kdy je hodně dlouho klid. Tak dlouhý, že si s ním nevíme rady. A dál!?

9 0
možnosti

Videa-strímy- z Portlandu sleduju už dlouho. Je pro nás odtažité Čechy zvláštní, jak funguje tamní policie, oč vlastně demonstrantům jde a proč v poslední řadě nezasáhnou proti demonstrantům, kteří táboří měsíce v parcích a na ulicích, aby pak příležitostně vyrazili udělat nějaký binec. NIkdo nám to pořádně nevysvětlí, tak dedukuju: policie nezasáhne, protože starosta města je demokrat a nestojí o to, policisti jsou de facto strážníci, kteří občas někoho zatknou, ale bez důkazů - všichni vandalové jsou samozejmě maskovaní - je prokurátor zase propustí. Někdo prý akci financuje, takže když demonstranti za něco dostan ou pokutu - je jim to jedno. Proč jim někdo nezabránil svhnout sochy, když to přece není tak jednoduché - jsou bronzové - museli na to použít nějaké tahače. ??? Nevíme. Možná by to vysvětloval dnešní výrok publicisty Neumanna pro ČRo: "V Americe je sebranka z celého světa. Ve volbách proti sobě stojí magor a senilní člověk."

27 0
možnosti

P81e31t28r 94M38u21n42z49a72r

15. 10. 2020 14:46

Když mohli na Velikonočním ostrově dopravovat několika tunové sochy pomocí lan, tak proč by pár lidiček nedokázalo podobným způsobem vyvrátit bronzovou sochu. Zkušenosti už mají. „Dejte mi pevný bod a pohnu Zemí.“ snad znáte ne?

1 1
možnosti

Tuhle sochu zřejmě nesvrhli Afroameričané ale Ameroameričané, takže to se zrušením otroctví nemá žádnou souvislost.

3 1
možnosti

to je přece úplně jedno jaké barvy ta levičácká banda je

20 1
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,55
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik