Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Daně jsou loupeží, bez ohledu na to,  co s nimi pak kdo udělá. Dokud si lidé budou myslet, že daně se platit musí, loupežníci = pohádkově placeni černí pasažéři se nám budou smát a nebudou mít nikdy dost.

2 0
možnosti
VH

Když už Vám leží ti úředníci tolik v žaludku: jednají podle dikce zákona nebo ne?  Pokud jednají podle dikce zákona, jsou to správní úředníci, jiné nechci. Komu je třeba nakopat jsou politici: poslanci, neschopní pochopit ani zákon o zdanění jejich příjmů, vláda, která zákony připravuje a v nemalé míře členové Legislativní rady vlády.

    Nechci se ani náhodou zastávat Babiše, který bude nakonec tak mizerným ministrem financí, jakým byl Sobotka (mizernějším ne, to nejde).  Ale zákony nezměníte ze dne na den. Zejména, když je musíte prohádat v koalici.

2 0
možnosti
RM

Zákony připravují úředníci k tomu určeni a placeni. Říká se tomu Leislativní rada vlády, která dostává a připravuje ke schválení podklady zákonů od úředníků z ministerstev a úředníků z EU. Politici jsou líní jako vši, zkorumpovaní tak že to slušnými slovy vyjádřit nelze a jediné úsilí, které vynaloží, je snaha vpašovat do zákonů zlodějské přílepky. Takže jedna banda a společná zodpovědnost.

0 0
možnosti

On Babiš už jistě dávno přišel na to, že stát se jako firma prostě řídit nedá. Ale ještě to neřekl nahlas, na to je voliče třeba připravit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 25,84
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik