Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Je to vysvědčení o úrovni národa.

0 0
možnosti

Rv

Roberta Šlachty si vážím na rozdíl od autora. A zdá se, že se ho bojí i Andrej Babiš. Nedivím se. Stranu ještě nezaložil a už má preference pro vstup do sněmovny bez větší propagace!

Robert Šlachta je vysoce inteligentní člověk. A když ho stát odmítnul jako vynikajícího policistu, tak bude státu sloužit jinak! Fandím mu!

A ta špína, co nyní poteče, nebude brát konce! Ale Robert Šlachta se jí nezalekne! Policejní intriky ho vyškolily dobře!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Já nadšení z Přísahy Roberta Šlachty nesdlím. Tuším v tom spíše nějakou čertovinu, na kterou možná dost lidí naletí. :-/

1 2
možnosti
Foto

Pokud český volič na marketingové a píárové kecy opakovaně skočí a Přísaha pana Šlachty se dostane do poslanecké sněmovny, tak je to opravdu děsivé. Když se do poslanecké sněmovny dostalo hnutí ANO, bylo jasné, že Andrej Babiš má na drahou předvolební kampaň dost peněz. Kde ale bere na kampaň peníze pan Šlachta? Slyšel jsem už názor, že jej sponzoruje bývalý předseda Věcí veřejných Vít Bárta.

0 4
možnosti

Pomluvy nyní budou kralovat, že? :-)

1 0
možnosti
JR

J52a70n 44R79á72ž

9. 6. 2021 14:16

Na Šlachtovi - politikovi je mi sympatické, že brzy pochopil, kdo je jeho volební elektorát a na to, co o něm píše mainstreamový tisk nebo jak se o něm vyjadřují političtí dinosauři zejména z ODS a TOP09 viditelně kašle, protože ví, že mu tím pomáhají.

Mimochodem: Ten TV rozhovor s Nečasem, Šlachtovi přihrál hodně hlasů.

Na to, že "Přísaha" přeleze ve volbách 5% bych si dnes i vsadil.

4 0
možnosti
PB

Ano, Šlachta brzy pochopil, co chce dnešní jednoduchý človíček slyšet a jak má na něj mluvit. Jednoduše, přitom bulvárně a s notnou dávku alarmistické omáčky.

2 3
možnosti
JF

Pan Šlachta na proslulé tískovce po zásahu pretoriánů z ÚOOZ na Úřadu vlády ohlašoval objev a zabavení 120-150 (nelegálních) milionů korun a desítek kkg zlata. U soudu se ale, pokud se dobře pamatuji, projednávaly a trest padl za nezdaněné luxusní předměty (kabelky a pod.) Nečasově domině. Tudíž - buď plk. Šlachta lhal, nebo se ty cennost ztratily ergo někam sublimovaly, o čemž by pan plk. nejspíš něco měl vědět, a dluží lidu vysvětlení. Otázka pro mne tedy zní - mám věřit lháři nebo defraudantovi? Ovšem pro prostý lid je tu zpráva Zpráv - Hosana, přichází Protikorupční Spasitel Šlachta! :-/

4 2
možnosti
JF

... ke slovu defraudant nepochybně patří uvozovky ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Hodně lidí četlo Šlachtovu knihu a podpořilo ho. Ti co nečetli pořád věří, že hned na začátku k paní Nagyové naklusalo komando. Opakuji, hned na začátku.

2 0
možnosti
PB

Na začátku čeho? Protože Nagyová byla opravdu hned na začátku celé kauzy.

A co se týče celého toho vládního puče, to byla gauneřina. V největší mafiánsko- politické razii v celé Evropě (jak to psala média), vyšetřil celý slavný Šlachta za tři roky jen to, že dva důstojníci porušili subordinaci. Nic víc. To je opravdu ubohá zoufalost jednoho traktoristy. A může si ve své knize cintat co chce.

5 2
možnosti
PK

Fotky asi nikoho do výšin nevystřelí, program Přísahy je oproti jiným krátký a čitelný, i když asi obsahově kopíruje ostatní. Líbí se mi třeba

Na straně slabých proti mocným. A co se týče AB je pro mě zcela nepochopitelné, že tak bohatý člověk nemá schopnou PR k dispo , aby ho naučila mj. hovořit na veřejnosti...

1 0
možnosti
ZJ

Program je krátký, nicneříkající. Ale mají fotky a zápisníčky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,08
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik