Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Neni to jen ve Vietnamu, ale obdobne leckde v JV Asii. Pri odbocovani vlevo, se da zavcas najet vlevo, tedy do protismeru. V zacpe se motorka da i prenest pres krizovatku. Zensky mnohdy jezdi jako spolujezdec posazeny bokem, dve motorky vedle sebe a krafou; drzeji destnik /i ridic/, vozeji prasata, kredence, svazky slepic, manzela + deti........ V ridicaku maji jine datum narozeni, ktere je dela starsimi /aby mohli jezdit do vzdalene skoly/. Je toho hodne. Kdyz se jim vypravi, ze u nas se muze jezdit jen ve dvou, tak se ptaji proc. Navzdory tomu, je vazna bouracka vzacnosti.

0 0
možnosti
JR

J10a38r21a 92R34a83n53k

13. 5. 2015 2:20

Ovsem ten Vietnam je skutecne nejhorsi, prejit pres ulici je unikat v kazdou denni dobu, to uz i Indie je lepsi, tam se da aspon vedle kravy;-) Po trech mesicich ve Vietnamu jsem mela ocelova lytka a neuveritelnou litost pro psy trpici v klecich do restauraci:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 27,02
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik