Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

vnímání naší země jako podivného postkomunistického regionu, kde se masově krade, kde politici povýšili lež na běžnou normu....vzhledem k tomu, kde se olympiáda koná je to celkem úsměvné.

0 0
možnosti
MK

proč sleduji, či nesleduji olympiádu je stejně zajímavé jako proč sleduji, či nesleduji Televizní noviny, Ordinaci, Sex ve městě atd. Na rozdíl od jiných programů, kde lze říci, že pokud je sledují (nesleduji), tak maso a rohlíky levnější nebudou. U olympiády bych řekl, že pokud bude, tak ty rohlíky a maso dražší budou rozhodně a to nejen v Sovětském svazu;-O

0 0
možnosti
VH

Ony jsou díky dotacím do sportů dražší i bez olympiády.  Přesto s autorem blogu souhlasím.

0 0
možnosti
ZB

Obávám se, že 99 procent světové populace neví kdo je Sáblíková a nesleduje rychlobruslení...je to malý sport, který skoro nikoho nezajímá.Stejně tomu bylo i u nás, než Sáblíková začala vozit medaile.

0 0
možnosti
PK

Mně se na tom právě líbí ten fakt, kdy se díky dřině Sáblíkové a jejího trenéra u nás celkem okrajový sport dostal do povědomí lidí a určitě nakopl pár dětí, aby to taky zkusily. Navíc ta cesta, kdy z rybníka dojdete až k olympijským medailím je skoro neuvěřitelná.

3 0
možnosti

Dobrý,ale to s těmi dětmi,to vidíte velmi optimistický.

0 0
možnosti
OF

Lepší sledovat olympiádu než články Šichtařové. Z té ženské mě jednou klepne.

Já bych ji dal dohromady s Františkem Matějkou. ;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 27,02
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik