Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. R^ A za ten blog může taky Putin!!! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dokud mohli západní poradci v politice i obchodu za vlády Jelcina v Rusku doslova řádit, bylo tich po pěšině a tito "odborníci" přivedli Rusko na pokraj bankrotu.

Rus je Rus a když nastoupil Putin a začal ve své zemi dělat pořádek, ach ouvej již byl oheň na střeše a je do dnes. Putin má doma svých starostí dost, pátá kolona stale touží po barevní revoluci, jsou bohatí a bez krveprolití je nelze odstranit, což Putin nechce. Dobrovolně se ale nestáhnou.

Jsem přesvědčen, že hrozba jakéhokoliv válečného konfliktu od Rusů nehrozí. Nepřítel musí být. Když to nebudou Rusové bude to Čína. 600 miliard na zbrojení ročně se musí nějak okecat.

3 1
možnosti

I15v51o 47Ž58á10č73e32k

23. 7. 2018 22:47

Protože jsme členy NATO, což schvaluji, měli bychom plnit svůj závazek. Že nás nikdy nikdo nemůže vojensky napadnout, to je iluze. Nemusí to být Rusko, ale může.

3 1
možnosti
JL

Na Putina jsem si udelal nazor kratce pote kdy se chopil moci. Bylo to kdyz odmitl nabidku Britu, pomoci trosecnikum ponorky Kursk. Britove meli zarizeni na zachranu z velkych hloubek, Rusove ne, presto Putin britskou nabidku odmitl. Objevil se tenkrat maly clanecek, ze mamy zahynulych namorniku chtely dat Putina k soudu, pak ale vse utichlo.

Nabyl jsem presveceni, ze Putin je ochoten jit pres mrtvoly, v pripade Kursku desitky mrtvol, pozdeji v Cecne, v Gruzii a na Ukrajine stovky a tisice mrtvol, v Cecne jen pri bombardovani Grozneho desetitisice mrtvol (30-35000) celkove obe cecenske valky (ta prvni probehla jeste za Jelcina) 200 az 300 000 povrazdenych Rusy. A to se Rusove vydavali za bojovniky proti kolonialni nadvlade zapadoevropskych zemi v Africe a Asii. Za co lepsiho by se chteli vydavat? K tomu komentare netreba.

5 3
možnosti

I85v83o 15Ž10á16č87e60k

23. 7. 2018 21:06

Pane Lanciku, Vašeho komentáře opravdu netřeba, protože vůbec nesouvisí s tím, o čem byl článek. Tem článek totiž, představte si, nebyl VŮBEC míněn jako nějaké velebení Putina a Rusů.

2 3
možnosti
JR

J30a49n 23R81á22ž

23. 7. 2018 18:29

Osobně obdivuji a respektuji velice schopné lidi, kteří dokáží to, co se nedávno považovalo za nemožné. Kdybych věřil všemu,co se objeví v našich mainstreamových mediích, musel bych si myslet, že:

Putin a jeho generálové rozvířili občanskou válku v Syrii (zřejmě podporovali i Islámský stát) do té míry, že rozpoutali vlnu migrace syrských inženýrů , vědců a doktorů do Evropy, čímž oslabili intelektuální potenciál Blízkého východu

Putin a jeho partička hackerů přelstila CIA,FBI, i NSA/CSS a zařídila, že nevyhrála mainstreamová královna Hillary Clinton, ale všemi nenáviděný spojenec Ruska Donald Trump

Putin a jeho partička hackerů a špionů, v úmyslu poškodit EU, zařídila, že Británie opustí EU a teď šíří v Anglii paniku, když vraždí britské občany smrtelně jedovatým Novičokem.

Putin a jeho partička z různých dezinformačních kanálů, ovlivnila názor voličů v ČR doté míry, že místo vysoce favorizovaného Drahoše vyhrál rusofil Zeman

Putin a jeho partička aktivistů svými čachry v Rakousku způsobila, že ve volbách zvítězil Sebastian Kurz, který se netají snahou o zrušení sankcí proti Rusku

Putin a jeho agenti prostřednictvím různých Fake News ovlivňují veřejné mínění v Německu natolik, že klesá popularita nejlepší evropské političky Angely Merkel a roste popularita nacionalistické a polofašistické AfD.

Putin, jeho agenti a PR specialisté způsobili, že se zcela změnila politická mapa Itálie ve prospěch protimigrantských stran a hnutí sympatizujících s Ruskem

A o tom, že v žoldu Putina působí proruští politici jako Geert Wilders v Nizozemsku, Ebba Busch Thor ve Švédsku nebo Viktor Orbán v Maďarsku, se nemá cenu ani zmiňovat, jak je to zřejmé.

Prostě ten Putin je zřejmě největší borec planety a kdo pochybuje, že za všemi změnami je Putin, samozřejmě včetně globálního oteplování a že například nevynalezl Bitcoin v úmyslu oslabit funkci dolaru v mezinárodním obchodě, se vůbec nevyzná v politice.

8 2
možnosti
JF

J71a60r16d30a 70F74i53š47e15r

23. 7. 2018 18:59

Pán je asi veliký žertéř...stačí ale říct, že podceńování a zesměšňování bývá první chyba poražených...

2 2
možnosti
Foto

Autor v článku napsal svůj názor a já osobně se s ním ztotožňuji. Ti, co s autorem nesouhlasí, nejsou schopni uvést jediný věcný argument, jen si libují v urážkách. To je totalitní myšlení jak vyšité. Odpůrce by nejraději posílali do KLDR, přitom by tam měli odcestovat sami. Protože tam je platný jediný "správný" názor, což by jim určitě vyhovovalo.

9 10
možnosti
VR

Dá se na takovou pitomost vůbec smysluplně reagovat? Odpovím si sám....nedá:-)

8 4
možnosti
JT

J31i56r19i 69T67i48c33h64y

23. 7. 2018 16:30

Ponekud podivne jsou ty utoky na Rusko, jako kdyby to byl uhlavni nepritel, zatimco velky spojenec je ultradiktatura v Saudske Arabii, vesele se obchoduje s komunistickou diktaturou v Cine, pritom se zapomina, ze nas hlavni nepritel je islamismus

5 4
možnosti

Jaksi jste zapomněl, že Rusko s tou ultradiktaturou rovněž vesele a usilovně obchoduje....

6 2
možnosti
JK

J38i12r37k85a 93K23o41r79n

23. 7. 2018 14:54

Asi by s vám líbila spíš propaganda, kterou vyrábí Sputnik a další ruská média rozšířující neustále zprávy o desítkách nových úžasných a ještě úžasnějších zbraních a obyčejní lidé i mimo Rusko, omdlí úžasem nad velikostí a invencí ruského národa...molodci, to je to co jim stačí. Je to mnohem levnější než skutečná stavba nových zbraní a na špinavou práci stačí Kuzněcov. Když bude nejhůř, tak nějaký šikovný grafik vypomůže s retuší...a stejné je to s ostatní propagandou

Rusko už mnohokrát padlo, jen západ je nepoučitelný a myslí, že když s ním "zresetuje" vztahy, změní se tam něco k lepšímu. To se ale nikdy nestane, Rus se nikdy nevzdá toho, o čem si myslí, že mu patří - do té skupiny patří, bohužel, i ČR. Naše "propaganda" vykresluje Rusko takové, jaké ve skutečnosti je - obrovská hrozba, proti které jsou třeba rizika plynoucí z migrace jen slabý odvar.

10 7
možnosti
LB

Váš názor, pane Korne, potvrzují i Rusové, kteří putinovské Rusko opouštějí a usazují se u nás.

5 0
možnosti
Foto

Nezmizel ten článek z hlavní stránky?

2 0
možnosti
PL

P36e56t81r 15L70a89n85g93e38r

23. 7. 2018 13:15

Ze svého okolí mám zkušenost, že nejvíce řvou proti Rusku bývalí komunisté, aktivní svazáci a další svoloč, která nás tehdy obtěžovala nástěnkami, agilními články a dalšími soc.vymoženostmi.

Prostě jsou lidi, kteří todle k životu potřebují.

Radím, nevšímat si jich. Jo akorát z pana Zieglera si občas utahuju. Ale to pro tu jeho osobní komičnost.

6 7
možnosti

A ti současní komouši se k němu lísaj....:-)

5 1
možnosti
Foto

J22a55k50u97b 66R92o79t53h

23. 7. 2018 12:51

Hmmmm, tak jo. A co budou na protest teda ti dnešní nosit? Rubášky? A účes? Na Ivánka? A muziku? Věsolyje rebjata? A četba? Putinovy proslovy? A motorky si koupí zn. Ural? A toužit budou po Ladě? A po dače v březovým háji? Komiku. ;-D;-D;-D;-D

8 2
možnosti

I56v28o 52Ž42á42č47e96k

23. 7. 2018 19:13

Nepocjopil jste smysl článku. To se stává.

3 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,62
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik