Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

T90o45m84a88s 46H22a85j39e31k

15. 10. 2021 10:17

Už nějaké to století to rozjíždí sionistická internacionála (včetně filmů vybízejících černochy k vraždám bílých, kteří jsou největší překážkou světovládě. viz migrace). Nenávist kde se dva perou umožňuje kontrolu třetímu. Doporučuji Moje probuzení od David Duke.

0 1
možnosti
JJ

Kde to mám podepsat?;-) Článek na titulku...

1 0
možnosti
JM

V Americe by měli zbourat ještě jednu sochu. Tu bronzovou, na ostrůvku, hned vedle New Yorku. :-)

Ona ta svoboda je pro Ameriku očividně přežitek.

4 0
možnosti
Foto

Co s ní? Ta je o něčem úplně jiném

0 0
možnosti

J14a83k33u60b 27Š64o27l95c

14. 10. 2021 12:50

Jsou to rebelové v mezích bezpečného.

1 0
možnosti
JV

Je to obyčejné přizdisráčství, ke kterému se dnes uchyluje kdejaká autorita. Otázkou je, kdo to rozjel a kdo to řídí. Stejně, jako je na palici obviňovat z rasizmu fotbalový tým Slavie, který má ve svých řadách osm černochů, je na palici obviňovat Stouny z možného rasizmu ve chvíli, kdy jim na basu hraje v kapele dvoumetrový "Afroameričan":-/

1 0
možnosti
Foto

R^ Nemám tu situaci dobře zmapovanou, takže ani moc nevím, čím to začalo. Zatím si myslím, že příčinou je zbabělost odmítnou nesmysl, který je oděn do přifrcnuté košilky dobrá a lásky k bižnímu. Obávám se, že to došlo tak daleko, že mnozí další vznikající aktivisté ani nevěří tomu, co hlásají, ale cítí se plout na vlnách nového větru, který zdá se mít perspektivu a může takového dobrotrousila zavát do světla a slávy. Poněkud to připomíná staré časy započaté Gottwaldem.

0 0
možnosti
Foto

Nejděsivější na tomhle běsnění je fakt, že zatím platilo - Co je v USA dnes, to bude zítra v Evropě. Mám dojem, že tohle všechno je dílem muslimů, kteří jednou přijdou s islámem jako nástrojem na všechny tyhle šílenosti, které se v posledních letech v západním světě vyrojily.

1 1
možnosti
Foto

Ani Mick Jagger, ani Keith Richards muslimové nejsou. Co tam máte dál?

1 1
možnosti

J57a32k36u86b 14Š61o50l62c

14. 10. 2021 11:28

Dřív bylo populární (a bezpečné) jít proti establishmentu, dnes je módní (a bezpečné) jít s establishmentem. Takže slavní rockeři pouze pokračují v tom, co je populární a v dané době bezpečné. Žít Rolling Stones v ČSSR, tak by vystupovali v Sokolově.

3 0
možnosti
Foto

Ja je celkem chápu. Na sklonku kariéry asi nechtějí dát někomu možnost na sikanu. Fakt ze i Othello může být důvodem k problémům je varujici. Ja to pochopil tak že tu skladbu nebudou hrát v USA. Což se dá pochopit. Dokud se Amerika neprobere bude podobných případů přibývat

5 0
možnosti
MP

R^ To je velmi rozumný názor. Ale zajímavé bude co s Othellem. Jasně film je v pohodě, nebude se hrát, v činohře se jistě najdou příslušní herci (hrál ho přece i Paul Robeson), ale co s Verdiho operou? Byla to parádní role pro řadu tenoristů a zpívat ho v Met byl jeden z vrcholů kariéry. Černí pěvci přitom mají, zdá se, spíše níže položené hlasy (bas, baryton):-).

1 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 30,14
  • Průměrná čtenost 2141x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik