Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... kapacita přes zahraniční politiku a bezpečnost EU Pepa Borrell temu nasadil korunu,- ....."to nejsou holandští farmáři, to sou přátelé Putina!",- no tak bodejť by čeští politici nemlčeli, žejoVEU?!

7 0
možnosti
OD

Jesuskote!

Byl jste tam někdy? Víte, jaká je tam hustota populace? Viděl jste holandskou "farmu" - dvě krávy, pět ovcí a dvacet slepic na pozemku velikosti fotbalového hřiště? Víte, kolik to prožere na dotacích?

Navrhuji anexi Nizozemí, odzbrojit holandskou policii a vykrást amsterodamské coffee shopy...

Farmers lives matter!!!

3 6
možnosti
PK

Jo nad každou policejní brutalitou mimo EU se slétají radostně investigativci a mainstream to radostně předkládá, ale pokud se stane něco v rámci EU, najednou ani čárka.....ještě že vznikla charta č. 2..no ale o tom asi Česká veřejnoprávní zapomněla informovat....;-D;-D;-D

11 3
možnosti
JZ

Policejní brutalita je vždy špatná, nejen v EU. Pamatuji si ovšem jak místní proputinovští pokrytci před časem nadšeně tleskali běloruské a ruské policii, které daleko brutálněji rozháněly demonstrace tamních opozicí proti zfalšovaným volbám. Inu, dvojí metr některým jedincům nevadí.

2 0
možnosti
JJ

Vy opravdu nechcete zdravé životní prostředí pro své děti?!8-o

Jen jestli vy to slavné "předsednictví" poněkud nepřeceňujete. Možná jste si všiml, jakou pozornost a důležitost tomu přikládají poslanci toho slavného, evropského uskupení! ;-D A apelovat dnes, zvlášť tady, na nějaký "zdravý selský rozum"? ;-) Asi máte moc práce a události v Evropě moc nesledujete, pokud vás ty události, včetně odezev našich vrcholných politiků, ještě překvapují.

Nu což. Budeme vozit hovězí z Argentiny, nebo z Polska.;-)

2 0
možnosti
Foto

V Egyptě žerou žraloci lidi a naše vláda k tomu mlčí. Hanba jim.

6 6
možnosti
MK

Egypt je součástí EU?

2 3
možnosti
JZ

Nizozemský premiér je v tomto ohledu vážně mimoň. Na druhé straně, jedná se o vnitřní záležitost Nizozemí a stranu pana premiéra si zvolili lidé ve svobodných a demokratických volbách.

7 0
možnosti
Foto

:-) Na třetí straně - argument mandátu vzešlého z tzv. demokratické volby bývá často akcentován do té míry, až dochází k absolutnímu zvnitření tzv. vnitřní záležitosti, až mají politici výhrady svých voličů hluboko ve svých útrobách.

3 0
možnosti
Foto

J19o54s15e35f 12B12á71r52t28a

13. 7. 2022 10:29

Naši politici nemají čas, připravují stanovisko k aféře STANu.

7 9
možnosti
Foto

Já o žádné aféře STANU nevím. Vy ano pane Bartoni ???? Já vím jenom o aféře Čapí hnízdo.

3 5
možnosti
JL

Já se o Holan'dany nebojím - je to dost bohatá země. Chudáci kravičky..ale lidi dělají zvířatům pořád nějaké podrazy. Nicméně kraví smrt je rychlá, že? Předpokládám nějaká rána - bum a konec - odchod do nebe. Řezníci by mohli skončit v pekle...Zprávy ČT a U+K sleduji jen výjimečně - jak to místní novináři produkují, je už celkem jasné: jede se EUIDEOLOGIE, tj. problémy EU se moc nezmiňují, ani jejich pitomci ve vedení..vše je koektní a sladké. Such sweet death. [UA][UA]

2 0
možnosti
MK

Co chcete od našich vládních politiků, když mají vraženou hlavu do Bruselské zadnice až po uši.

13 9
možnosti
MM

Hlavu do vlastní zadele? To by už vyžadovalo vrcholovou ekvilibristiku, včetně té vaší,.

Já jen, že i my jsme EU a jsem tomu rád.

3 7
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,95
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik