Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

ještě, že jste si ke svému profilu poznamenal, že jste PR konzultant. Jinak by to nikdo nepoznal, za koho kopete.Rv

BTW, chléb se dá koupit výborný, od Babiše z jeho továren ale není.

0 0
možnosti
JM

Pane kolego, je možné, že Češi dokáží dodat na soutěž vynikající chleba. Nevím, nechutnal jsem ho. Já ale potřebuji koupit chleba ne jednou v roce, ani pro něj nechci jezdit do Pardubic. Chléb potřebuji koupit obden, v rozumné vzdálenosti od bydliště. A tam koupím svinstvo v 20 variantách.

2 0
možnosti
VV

Premyslim, zda by se vam to vyplatilo. Nehlede na to, ze by vam ho na letisti stejne sebrali. Ale treba byste nevyvaz jen s mastnou pokutou, ale pak mel par mesicu ten osklivej bilej zadarmo.

Spis si myslim, ze NYC bude nejakej ceskej pekar, kterej pro ty zradne emigranty co opustili vlast pece dobrej zitnej chleba.

0 0
možnosti
MP

Opravdu dobrý chleba se dá sehnat. Je sice dražší, ale chutná. Já si už tři roky peču chleba sama, manžel by mi nějaký převážně pšeničný drobivák nejedl. Nedosahuji asi kvalit těch nejlepších žitno-pšeničných chlebů, to je jasné, taky nemám pec. Mám ale výborný žitný kvásek a takový řádně prokvašený chlebík s dobrým máslem a vlastním medem ten tedy chutná:-). V Itálii se mi vždy líbilo a moc chutnalo, ale vždy jsem se nejvíc těšila na náš chleba.

1 0
možnosti
JP

Pane Vokoune, pamatuji toho hodně, jsem ročník 1956.

0 0
možnosti
VV

No vidite, to ja vychazel ze skoly. Ale to nepamatovani bylo mysleno na onu osobu na kolotoci.

1 0
možnosti
VV

No ja nevim, ze by drive byly jeden nebo dva druhy solidniho chleba. Vseobecne nestal za nic. Ovsem byly na venkove takove male jeste kamenne pekarny, ze kterych byl chleba opravdovou lahudkou.

Ale ono je to hlavne take o chutovych bunkach. Znami ci pribuzni co chvali nejaky ten chleba jak je vyborny, obvykle kdyz prijedu na navstevu a privezu bud vlastni chleba, bebo chleba z nedaleke ciziny se pak cpou jak nezavreni. A obvykly komentar, tak dobrej chleba je skoda si kazit nejakym salamem nebo syrem.

0 0
možnosti
JP

Pane Macku, chodíte asi nakupovat do špatného obchodu. I v obřích hypermarketech se dnes dají koupit skvělé chleby, a druhů je rozhodně víc než jen pět až deset, jak píšete.

1 0
možnosti
Foto

Nevím jak na festivalu, ale to co se prodává v obchodech běžně, je odpad. Dříve jste si mohl koupit jeden max. dva druhy chleba solidné kvality. Nyní máte na výběr 5 až 10 druhů nefalšovaného humusu, můžete si svobodně vybrat !

1 5
možnosti
VV

Ovsem podle obrazu odhaduji, ze jste ten tehdejsi  solidni chleba konzumoval maximalte tak v podobe materskeho mleka.

1 0
možnosti
JP

Ochutnal jsem jen chleby, které mě zaujaly vizuálně, bylo jich minimálně 25. Opravdu chutnaly výborně.

0 0
možnosti
VV

Neda mi to a musim se zeptat. Kolik z tech chlebu jste ochutnal?

0 0
možnosti