Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Novodobé náboženství je to. Je až děsivé, že toto myšlení naší mládeži vštěpilo naše školství - po vstupu do EU.

0 0
možnosti
JJ

Super článek,ale těm s IQ podobné tomu z Belgie to nedojde.Ale za mne karma.R^R^

1 0
možnosti
VSS

Poučení z nacismu je kromě nesvobody k jiným národům, nepodporuj a netrp ve svém státě pátou kolonu, dříve sudečtí Němci a dnes muslimové!!!

6 0
možnosti
Foto

Dal sis na kavárnu nálepku? Pak se nediv, že Ti ji někdo počmáral. Měla jste na sobě mini? No tak Vás logicky znásilnili! .......

1 1
možnosti
PZ

P14a79v78e78l 55Z91e85m22a77n

28. 4. 2016 12:49

karmáá R^

mimochodem o podpoře "nenásilí a tolerantnosti" se může každý přesvědčit na stránkách SVOLAVATELE pondělní (rychlo)demonstrace na podporu počmáráných Hatefree zón :

http://solidarita.socsol.cz/2016/domaci/vyjadreni-k-transparentu-jiz-vzhuru

( obzvláště obrázek postavy se zakrváceným nožem s nápisem "zabít fašismus" je ... , no posuďte sami )

16 0
možnosti
DK

Na HateFree se da koukat ze dvou pohledu...z pohledu iniciatoru jde o akci, jak vytriskat nejake prachy bez prace...a z pohledu pasivnich podporovatelu jde o vymezeni se proti zbytku spolecnosti. Neco jako "volim Karla"...Ze jsou tito lide nenavistni stejne jako jejich protistrana, je uz vec druha. co je nejhorsi,ze jde o bandu pokrytcu...hazeni vajicek na jejich neoblibeneho politika je legitimni vyjadreni nazoru...hazeni vajicek na jejich oblibeneho politika je buranstvi a cechackovstvi...strikani na zdi jejich neoblibenych podniku je legitimni, strikani na zdi jejich oblibenych podniku je zlocin, atd. atd....Klidne bych vyjmenoval konkretni priklady, ale bylo by to noseni drivi do lesa...

22 0
možnosti

Třeba si mysleli, že samolepka hate free je něco jako Michelinova hvězda, a jen se chtěli stát nejlepším kafcem ve městě, či aspoň na ulici...;-D

3 0
možnosti
JS

J68a37n 79S40o78u80č19e76k

28. 4. 2016 12:25

Hezky jste to napsal. Není co dodat. Jistá skupina lidí má ale zřejmě pocit, že si musí nějakého nepřítele vyrobit za každou cenu. A pak, pod vlajkou svých šlechetných ideálů, proti němu bojovat. Tak sami ti, co se označují jako HateFree, nenávist vyvolávají, ba sami si ji vyrábí. Je to pokrytecké a zbabělé. Proč to dělají, toť otázka.

18 0
možnosti
LV

Tak tato skupina Hatefree dostává celkem tučné dotace od státu. Nevím jestli je to realita ale viděla jsem rozpočet v řádu desítek milionů.

6 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,95
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik