Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To mi připomnělo prosincový email z firmy Accenture, jehož pisatelka (nějaká holka z jejich HR) měla v podpisu toto: “I’m an L*BT Ally. Demonstrate your support for an inclusive workplace for Le*bian, G*y, Bi*exual, Trans*ender (L*BT) employees.” a k tomu duhové logo Accenture. Asi tušíte, kam jsem ji poslal ;-) PS: Email byl samozřejmě bez těch hvězdiček, ale na iDnes jsou už tak po*ělaný z tý cenzury, že tento můj příspěvek bez nich odmítají publikovat.

0 0
možnosti
OP

Protože jsme prozatím jen montovna, můžeme si blahopřát, že podobné nesmysly se tu mohou šířit tak akorát mezi pár nepracujícími zaměstnanci například ze zahraničí placených neziskových agentur. Takže všechno zlé je k něčemu dobré, i ty montovny :-)

0 0
možnosti
JZ

Takže celý problém je v tom, že prostě přišla nějaká firemní zpráva nebo informace? To je toho, takových nám do mailu přijde. Prostě jsou více důležité a méně důležité. To bych se mohl zase pozastavovat nad tím, proč mi přišla do firemního mailu zpráva, že se máme ve středu hromadně fotit. Nebo že naše firma splňuje certifikát handicap friendly, tedy že jsme vstřícní a zařízení pro tělesně postižené. A máme i nálepku na vstupních dveřích. Jako bychom snad k nim před tím byli nenávistiví. Nevím, jestli to je nebo není v souladu s tímhletím "selským" rozumem (zemědělci jsou co se týče inteligence nějaká privilegovaná vrstva?). Prostě řeší se problémy důležité i méně důležité, tak to v životě chodí. A co se týče myšlenek ze Západu - ono asi není úplně náhoda, že naprostá většina důležitých myšlenek, objevů či uměleckých proudů přišla odtama, co zapadá slunce. Bělorusko nebo Moldavsko či východ obecně prostě z nějakého důvodu až tak intelektuálně plodný není a nikdy moc nebyl. S výjimkou různých katastrofálních idejí, kterých jsme si užili až dost.

1 0
možnosti
JR

J41a15n 30R52á82ž

7. 1. 2020 18:45

No, že bych jásal radostí z "důležitých" intelektuálně plodných myšlenek, které se k nám v poslední době ze západu tlačí, to se říci nedá. Rozhodně nepovažuji za následování hodnou a plodnou myšlenku zvýhodňování příslušníků jakékoliv menšiny, stanovení normy na genderovou vyváženost vedení firem, nucení k poskytování asylu kulturně nekompatibilních imigrantů nebo mocenské ovlivňování energetické politiky jiných států z důvodů vyhrocené klima-hysterie, které jsou k nám "odtama, co zapadá slunce " vnucovány..

3 0
možnosti