Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ach jo, člověk by měl umět nejen číst, ale i chápat přečtené... v té kampani se přece hovoří o něčem jiném, než o čem píšete vy...o morální devastaci...že lidé zjistili, že krást se může a není na tom nic špatného (když komouši okradli statisíce lidí o jejich majetek), že platí heslo "když se kácí les, padají třísky", že je výhodné "držet hubu a krok" - když za to má člověk tzv, sociální jistoty...a tyhle a podobnéí myšlenky se bohužel mnoha Čechům dostaly velice hluboko pod kůži, vychovávali tak i své děti - a právě proto se dnes u nás tolik krade, proto si lidé vnitřně ospravedlní jakékoliv své chování, proto mlčí, i když by se mohli ozvat... A za to nemůže nikdo jiný než komunisti...Proč se nic podobného neděje v jiných zemích, které komunisticou devastací neprošly?

3 1
možnosti
Foto

Jaký je rozdíl mezi stoprocentním zdaněním majetku a znárodněním?

0 1
možnosti
Foto

...po meči, po přeslici, po ovoci....:-/

0 0
možnosti
Foto

Mám trochu divný pocit z toho zmíněného „zastydlého antikomunismu“. Teprve dnes, právě s tím odstupem 25 let, můžeme daleko objektivněji vidět ty zrůdné dopady komunistů na naši zemi. Zdeformované povahy těch, kteří v něm žili, deformují povahy těch, kteří se narodili později. Uvádí se, že vykořenění těch deformací je problém na několik generací.

Papalášství je ten postřeh, který má tu působnost (a málo se liší od papalášství komunistického - kterým fakticky zůstal). 

Vinny nejsou herny, ani drogy, ani lichva. Vinni jsou zdeformovaní lidé. Ti volící, i ti zvolení.

5 0
možnosti
JD

R^

dík, nemusím se rozepisovat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 30,37
  • Průměrná čtenost 2141x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik