Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Jen bych rád připoměl, že to není zase tak dlouho, kdy si pan Mlynář sedl ke kulometu během návštěvy vojenské posádky a pan Zeman zavelel na novináře PAL. Pro mne to není bonmot, ale realita politického uvažování, od kterého není daleko k činu.

Návrh překladů je však dobrým nápadem

0 2
možnosti
JP

Já bych zase pomohl ty kalašnikovi nabíjet, na gramatiki jsem levej, na střelbu pidlovokej, ale taky chci bejt národu užitečnej.

Tak budu nosit munici a nabíjet, kdyby se konečně někdo rozhoupal k tomu rozumnému řešení s těch presidentských

0 0
možnosti
AG

A49l39e59x 27G70r51e67g92o92r

28. 1. 2016 18:07

Je vidět, že nejsou všichni tupouni.

Moc jsem se pobavil i přes to, že je takový stav spíše k pláči.

4 0
možnosti
MK

R^ Hlásím se do služby, že budu zaklapávat zpět spadlou spodní čelist všem adeptům, kteří budou absolvovat Vaši jazykovou výuku a seznají svůj trapný omyl.:-);-D

2 0
možnosti
PK

P58e38t93r 72K55a40p63l21a24n

28. 1. 2016 13:03

Jsem si jist, že to "nepochopení" prezidentova výroku bylo úmyslné. Sobotka, Diensbier, Kalousek a Schwarzenberg jenom čekají, až Zeman řekne cokoliv, co by mohli použít proti němu. Prezident má jenom dvě možnosti: Buď mlčet s očekáváním , co si proti němu vymyslí, nebo je mít na háku a na jejich kecy prostě kašlat, a příležitostně si do nich rýpnout.

6 0
možnosti
JH

jinými slovy, když největší blbec řekne nehorázný blábol, tak je možné analyzou a později synthezou a různým převracením pořadí slov a doplněním několika uváženými komentáři docílit toho, že ta řeč byla vlastně nápaditá a geniální

1 2
možnosti
JT

Vy jste certifikovaný soudní znalec na výklad "bonmotů"? Mimochodem, najděte si v odborné literatuře jak se projevuje hysterie.

0 2
možnosti
JP

Dobrý den, pane Tůmo. Ale v článku, který je psán v nadsázce, není vůbec míněna hysterie jako lékařská diagnóza, píše se tam o hysterických komentářích. A tyto komentáře nesou znaky sebestřednosti a afektovaného teatrálního vyjadřování; obojí je typické i pro diagnostikované hysteriky. J. P.

10 0
možnosti
BM

Hezký! Karma. Mohl by jste je také "oblékat" aby se nemuseli ukazovat ve své "nahotě".

10 0
možnosti