Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Myslím si, že právě tohle téma je pro referendum velmi vhodné.

0 0
možnosti
MS

Cituji: "Když v sobotu hovořila na kongresu ODS s Deníkem N, odpovídala i na otázku, jestli může být bodem jednání s ministrem Austinem i základna USA v Česku. Černochová odvětila: "V rámci bilaterální schůzky chci otevřít i toto téma. Můžeme jít cestou dohody, jakou šlo Slovensko. Nechci mluvit o konkrétních detailech, myslím si ale, že by pro nás bylo důležité, že se nějaká dohoda bude chystat. Může chvíli trvat, než by se akceptovala z obou stran, schvalovaly by ji totiž obě komory parlamentu."

Užvaněný pavlačový drb, je váš článek. Z její odpovědi není žádné vyjednávání o základně. Pouze otevření tématu, její osobní názor a podmínka shody obou komor parlamentu.

2 4
možnosti
Foto

A takových ve vládě máme. Jen to není tak vidět. Zatím.

5 1
možnosti
Foto

J41o67s65e62f 79B25á39r65t75a

12. 4. 2022 13:53

To je tak, když někdo vyleze ze sklepa a chce hned vládnout.

7 2
možnosti
JD

Nedobře píšete pane Pompe!

KarmaR^R^R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,95
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik