Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Na komunistech je krásně viděl, jak zcela pozbyli svůj význam. Zbaveni revolučních nástrojů nemají žádné páky. Tedy se stali folklorním sdružením - pro přestárlé členy a firmou ! Účetniíctví mají docela v pořádku a po církvi jsou 2 nejbohatším subjektem v zemi. Zvyk, že stát = KSČ - Ústava 1960, se jich nicméně drží pořád ! Je úžasné, kdy volebnbě poraženecká strana plká do složení ministrů, obsazuje výbory PS. Agent Falmer, je podporován agentem Burešem. Toto salámování a výprodej ideí se nazývá státotvorností ! Babiš mohl Vládu postavit dávno - KSČm + SPD - Doma by mu to prošlo. Je si vědom, že před cizinou by byl zmenožněn - tedy potřebuje získat civilizační nálepku od ČSSD. Až ji získá, bude Vláda. Rudá firma KSČm, zase kousek popojede - pár dalších soudruhů přestoupí mezi milionáře. I dobrý volební slogan se rýsuje - Volte Kateřinu ! KONEČNÁ ! = Toť naše budoucnost " ... (Ta již milionářkou dávno je, takže mezi své zapadne) .. :-)

4 0
možnosti
Foto

Káťa to spíš podědila po tatíkovi, když ne peníze, tak mozek.

2 0
možnosti
Foto

Tak místo abyste konečně pochválil, že KSČM chová jako státotvorná politická strana, která nezná třídního nepřítele, tedy ani wolkerovskou nenávist, tak jste opět nespokojen.

Pozn. Premiéra jmenuje prezident a ten občanům garantuje jeho bezúhonnost. Politické strany nemusí tedy tento problém zajímat.

1 4
možnosti
JH

J26a14n 28H80y64n47e60k

28. 3. 2018 12:18

Ono to není tak jednoduché, jak je psáno. Problém je v tom, že mnohé strany nemohou skousnout, že nejsou na výsluní. Proto si hrají na nesmiřitelné se vším a se všemi. ANO je víceméně rozpolceno, chtějí vládnout, vždyť s 30 % jsou nejsilnější frakcí v PS. Pokud se nechce dostat do situace mimořádných voleb, hledá se cesta, mnohdy dost podivná k vládnutí.

Ať si to připustíme nebo ne, chová se KSČM státotvorně, i když to někdy z hlediska ideologického nedává smysl. Ale to je politika. Všechny tzv. strany v demokratickém bloku se doposud drží hesla, čím hůře , tím lépe. Je to chybná politika. Jestli někdo tvrdí, že vláda nemá nic dělat, když nemá většinu v PS, je také špatně. Ona musí dělat, i když se to někomu nelíbí, protože vláda nedělá podle jeho zadání. Je to úsměvné a zároveň k pláči.

2 2
možnosti
VS

Můžete mi říci jakou většinu má. Kdyby ji měla, tak už by dávno měla důvěru a a nebyla v demisi. Některé strany dostaly hlasy i díky tomu, že před volbama jasně řekly, že nepůjdou s Babišem do vlády. To mají své voliče zradit?

7 1
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,95
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik