Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škrtněte si z popisu "Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu.". Nikdo se zdravým selským rozumem po Bartošce ani neštěkne, natož aby o ní psal blog.

V této civilizované, ne zdánlivě, společnosti jí nikdo nepomůže, protože by to bylo proti svobodě. Musel byste jí zavřít do léčebny. A jak psal Radim, podobného odpadu běhá po Čechách pár tisícovek a nikdo jim nepomáhá (ani se o nich nemluví. Nejsou hold na první stránce Blesku). Ono se jim ani moc pomoct nedá. Součástí svobody jedince je svoboda skončit takhle. Nemusí se Vám to líbit, ale je to negativní stránka svobody. Pokud chceme svobodu, musíme akceptovat i negativní stránky.

Co se novinářů týče, je to jejich práce. Bulvární novinář je odpad, ale ne takový jaký se zdá na první pohled. S bulvárními novináři hodně celebrit spolupracuje a snaží se nacpat na první stránky. Ve skutečnosti je jen málo lidí skutečnou obětí bulváru. Většinou tam buď chtějí být (a aktivně jim sami volají) a nebo bulvár dlouho využívali a teď poznávají jeho temnou stránku.

2 0
možnosti
RP

J J

Za socíku by možná IB komunisti dali za ten chlast a nespolehlivost už dávno zaracha, neměla by příjmy, spadla by konečně na dno a nakonec by možná ještě ráda se ocitla v léčebně, aby mohla po vyléčení znova začít zpívat. Nebo by ji tam rovnou poslali proti její vůli, i když takové léčení moc produktivní není.

Dneska máme svobodu. Buďto by do léčebny musela chtít sama nebo by musela tak zdenerovat, že by bylo pro soud neprůstřelné ji na něčí návrh prohlásit za nezpůsobilou a hned potom poslat na léčení. Na první verzi to zatím nevypadá ani náhodou a kdyby se měla uplatnit druhá verze, bylo by to nejspíš až tehdy, kdy by pro IB už bylo pozdě.

1 0
možnosti

Jděte už s tou Bartošovou...někam.;-€

1 0
možnosti
AK

Ale no tak...kdyby nechtěla, tak pes po ní neštěkne :-P

1 0
možnosti
RP

No, kdyby IB nebyla, bulvár by si někoho takového vytvořil. Vzpomeňme třeba svého času Terezu Pergnerovou.

Jinak takovýhle alkoholických či drogových  konců lidské existence probíhá u nás paralelně určitě stovky a tisícovky, případ IB není nic zvláštního.

Rozdíl je akorát v majetku a v tom, že jiní v podobné situaci nemají umělecké nadání a jakýsi věhlas,  tudíž nemají šanci si coby alkoholici a feťáci nějak víc vydělávat a tudíž na rozdíl od IB ekonomicky velice rychle spadnou na dno mezi bezdomovce.

i když možná je to umělecké nadání a věhlas pro IB prokletí, umožňuje jí totiž být silným dlouhodobým chronickým alkoholikem a přitom relativně snadno získávat další velké peníze, tudíž přes alkoholový opar se IB může jevit, že je všechno v pořádku.

Přitom hodiny tikají, fyzické poškozování  organismu IB alkoholem pokračuje neúprosně dál a snadno se může stát, že až si Yvetka uvědomí, že by měla s alkoholem definitivně seknout a léčit se, může už být pozdě.

2 0
možnosti
Foto

Před pár dny jsem řešila něco podobného a je to čím dál dál větší úlet. Bohužel.R^

0 0
možnosti
Foto

Nejsem si jistý, jestli tomu pomáháte...

3 1
možnosti
Foto

já to nečtu a je mně celkem fajn

0 0
možnosti
Foto

M53i51l87a45n 67K49a50s24l

12. 7. 2013 12:57

To o těch novinářích je sice pravda, ale je třeba vidět druhou stranu - noviny především usilují o čtenost a většina lidí se prostě v tomhle ráda rochňá a noviny jim vycházejí vstříc. Je to prostě smutný obraz úrovně našeho národa.

3 0
možnosti
JZ

Máte úplně pravdu.Tato dáma i když je poněkud jednoduchá(alespoň to tak vypadá podle volby jejich prtnerů)by měla se především léčit na uzavřeném pavilonu a ne být neustále naháněná skupinou odporných rádoby novinářů.Jsou to zmetci, kteří jsou schopni přivést i normálního člověka k hlouposti a sebezničení.

1 0
možnosti
RG

R30u66d44i 96G92a51š95p42a23r

12. 7. 2013 18:33

Dáma? Normální babča ze čtvrtý cenový.

1 1
možnosti
KC

Drbnám a primitivům bulvár nikdo nezakáže, takže tato žumpa nikdy nezanikne, neboť lidská hloupost je věčná. Ostatní se musí držet solidních médií a vyhýbat e těm, které si libují v hyenizmu a primitivním křováctví. Důvěryhodná média sice nejsou tolik vyhledávaná, ale je to snad jediný spolehlivý hlídací pes narušené demokracie. Pokud i ten někdo z politiků napadá, je to omezenost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 27,02
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik