Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Keramx

6. 12. 2008 11:30
Sarajevo 1 a Sarajevo 2

Celý článek je totálně mimo mísu. Sarajevo 1 bylo o tom, že Klaus jako leader totálně selhal když utekl před novináři do Sarajeva na zcela nevýznamnou konferenci po skandální tiskovce Šrejbra a Macka. Za to byl správně odvolán, když jako leader nedokázal odejít sám ve chvíli, kdy se politik ani jinak zachovat nemůže. Nedokázal se ani postavit před novináře, nést odpovědnost a zachovat se alespoň jako dospělý člověk, když jako leader pohořel.

Sarajevo 2 je opět Klausovou snahou zíkat v ODS neomezenou moc a vlastně ani nic neriskuje. Neomezená moc je jeho cílem a buď mu tu vyjde v ODS, nebo si založí novou stranu. Takže vítězem bude vždy.

A jen tak mimochodem, jaké zbavování se leadra v případě Klause? Vždyť je to přeci nadstranický rezident, který se spojení s ODS při své už první prezidentské volbě zřekl. Nebo zase lhal?

0 0
možnosti
SN

kuča

1. 12. 2008 1:26
Myslím si,

;-D že s naším Velkým kormidelníkem to začíná být na pováženou. Jeho ego začíná vítězit nad zdravým rozumem!! Pokud  jste poslouchali OVM(já je poslouchám práve teď), kde po volbách a je to převedeno na klipu těsně po volbách a znovu v červnu u lidovců prophlašuje, že nikdy proti Lisabonské smlouvě nyvystoupí a dáte si to dohromady s dneškem tak nezbývá konstatovat nic jiného, že je to obyčejný lhář! A kdo lže, ten i krade- to nám bylo vštěpováno ve škole. Jediné řešení- dr. Chocholoušek, jinak trvale stále větší osouzení naší republiky!

0 0
možnosti

3lipy

1. 12. 2008 11:13
Re: Myslím si,

Vám by se líbilo, aby si z nás EU udělala pohůnky? Zapomněl jste na Německo, co s námi provedlo? Myslíte, že nám prominulo jejich vyhnání po skončení války? Za Klause děkujme. Ten ví co dělá.  A já vás srdečně zdravímV.L.Č.

0 0
možnosti
MB

kuttna

1. 12. 2008 0:12
pravice a Klaus

Nemůžu si pomoci, pod pojmem pravicový politik, pravicová politika si představuji něco téměř opačného, než co předvádí Václav Klaus. Řekl bych, že pod tenkou modrou slupkou má rudé nebo spíše hnědé jádro, které už ani moc netají.

0 0
možnosti

3lipy

1. 12. 2008 11:17
Re: pravice a Klaus

Upřesněte. Nevím co si pod pojmem pravice představujete. DěkujiV

0 0
možnosti
MC

sualk

30. 11. 2008 21:19
Dobře jste to rozjel.

Ovšem výsledek vašeho článku mě trochu neuspokojil, protože nevyslovuje váš jasný postoj. Toto je pro mě znepokojující. Nenastínil jste žádnou altrnativu. Jestli jste pro novou stranu nebo raději reformní ODS. Potom mi tedy chybí podpora vašeho lídra.

0 0
možnosti

3lipy

30. 11. 2008 20:18
To vidím, jako konec ODS,

a začátek nové pravicové strany. Doufám, že těch slušných pravicových politiků, kteří ODS opustí buide co nejvíce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1547x
Přes pokročilý věk a nabyté zkušenosti stále ještě novinář...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články