Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

13. 7. 2009 19:19
Laciná demagogie

O poměrech v Německu před nástupem Hitlera a důvodech, proč jej taková spousta Němců volila, nemáte zjevně potuchu, přesto zde děláte chytrýho. Máte pravdu v jediném, situace zde hodně připomíná tehdejší Německo - vykradená ožebračená země a bezpáteřní politici, kteří se rvou o ohlodanou kost. Hitler neprorazil svým antisemitismem, jak nám dlouhodobě namlouvá účelově zkreslovaná propaganda, nýbrž slibem, že tento národ postaví zase na nohy a zbaví jej té politické svoloče, která se umí jen handrkovat o koryta. Nu, a že mu židovští bankéři, kteří se na devastaci Německa podíleli svými spekulativními podvody, ten antisemitismus notně ulehčili a nahnali další hlasy, je už jejich chyba - nakonec to stejně odnesli jen ti obyčejní Židé. Ale i tak, antisemitismus nebyl jeho hlavním trumfem, tím byl nejvýš nacionalismus.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

13. 7. 2009 19:30
Re: Laciná demagogie

Přesně. Zajímavé bylo, jak ho bohatí židé financovali v době, kdy ty chudší z nich zavíral do táborů. Ostatně nebýt holokaustu, nevznikl by po válce Izrael. A to s rozežraností politiků v době, kdy obyčejní němci platili francouzům reparace, je pravda. V podstatě Hitlera vytvořila francouzská nenažranost. Tolik paralel s dnešním světem ;-).

0 0
možnosti

3lipy

13. 7. 2009 17:50
Je mi líto mladých,

kteří této ideologii uveřili. Došla jim asi s našimi současnými politiky trpělivost a už jim nevěří. Chtějí pořádek, ale docíli opak...

0 0
možnosti

Saaayush

13. 7. 2009 17:39
...

Souhlas. Strany jako DS nebo NS problém nevyřeší, právě naopak. A nejvíc na to doplatí úplně obyčejný nevinný člověk...

0 0
možnosti
ZZ

nefi

13. 7. 2009 17:16
Proč ten nadpis

Obsah textu je varováním před hnědou kulturou, ale nadpis sděluje, že koncentráky ještě využijeme. Jde o karmu a čtenost. Souhlasím s Vámi.

0 0
možnosti

O.Sindler

13. 7. 2009 16:49
Popírači holokaustu

ačkoli si myslim osobně že je to hovadina je dokonce ještě větší hovadina aby bylo popírání holocaustu zločinem pokud tedy není přímo uváděno v rasistickém kontextu. Ono totiž když je zločinem popírání holocaustu je už jenom krůček k trestátní popírání multikultularismu atd....

0 0
možnosti
M

Mufu

13. 7. 2009 17:12
Re: Popírači holokaustu

Mohl bys to říct nějak normálně,já ti moc nerozumím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1547x
Přes pokročilý věk a nabyté zkušenosti stále ještě novinář...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články