Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když už jste takový "hrdina", že zveřejňujete soukromou korespondenci, proč tedy účelově zveřejňujete jen reakce a nikoliv i tu část, kde píšete vy? Proč vytrhujete něčí reakce z kontextu? Jediné co mě napadá je fakt, že jste se asi nechoval příliš kultivovaněji a častoval jste oponenta úplně stejně jako on vás. Přestože jsem se zpočátku podivoval způsobu jeho vyjadřování na vaši adresu, s postupem času a delším čtení těch reakcí jsem dospěl k názoru, že má nakonec možná i pravdu. Příště, až budete mít potřebu na někoho poukazovat zveřejněním soukromé mailové komunikace s ním, nebuďte zbabělý a zveřejněte ji celou, to znamená i s vašimi reakcemi. Tato vaše varianta mi přijde ubohá.

3 0
možnosti
DD

Také nechápu tento počin autora blogu. Chtěl jsem mu napsat to samé, předběhl jste mne:-) Hádat se s někým přes mejly a pak to zveřejnit, to už chce fakt dost zvláštní náturu. :-/

5 1
možnosti
AP

No, pokud si to přečtete, pak zjistíte, že mě k tomu sám JINE vyzýval a následně k tomu dal i svolení ;-)

1 0
možnosti
DD

Pane Polický, při vší úctě, Vám ta nicotní hádka stála za tent kotel nepříjemností? Pokud byste se v tom nenimral, měl byste klid a ušetřil byste se, i svoji rodinu, těch nechutností a urážek. Vy snad neumíte zablokovat odesílatele nějakých zpráv na mejlu?

1 0
možnosti
AP

Problém,který s tím opravdu mám, je ten, že před zlem neutíkám, ale bojuji s ním. A takovým lidem to nesmí procházet.

1 0
možnosti
AP

prosím, přečtěte si to ještě jednou apořádně. Jsou tam jak moje, tak i jeho reakce, žádné vytrhování z kontextu, ale prosté CTRL C a CTRL V ;-)

1 0
možnosti