Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aroneček

31. 5. 2012 7:28
On Karolinu Peak

dobře pojmenoval Ratk,že je to klíště.Ubohé,odporné.Jak se tohoto lidského klíštěte zbavit?

2 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

31. 5. 2012 6:37
Karolína Peake je v těžké situaci

Nechtěla zůstat ve VV, to je po tom co Véčka předvadly celkem pochopitelné. Chtěla udržet vládu, což je také celkem pochopitelné vzhledem k alternativám, které se nabízejí. Mohla samozřejmě podporovat vládu z mimovládní pozice, pouze z parlamentu. Ale pak by ztratila na vládu vliv, ztratila by možnost prosazovat ve vládě to, kvůli čemu šla do vysoké politiky.

-

Myslím, že Karolína Peake je smutnou postavou naší politické scény. Pro mě je příkladem poměrně slušného člověka, kterého semele špína naší politiky. Nalepí se na ní špína VV a špína ODS i TOP 09. Pro lidi je ten, kdo podporuje vládu s Kalouskem, ještě horší než Kalousek.

-

Na jedné straně je mi Karolíny Peake líto, ve státě s korektní politickou scénou by mohla patřit k úspěšným politikům. Na straně druhé její příklad ukazuje, že politický systém ovládaný stranickými sekretariáty nezreformuje příchod slušných politiků a slušných stran. Tento systém je špatný a je třeba ho změnit.

1 0
možnosti

zberanek

31. 5. 2012 6:09
Patří k tomu nejhoršímu

Peake patří mezi to nejhorší, co může Česko nabídnout. Po vzoru "Vrána k vráně sedá" se docela dobře hodí k nedobré společnosti Nečase a Kalouska a dokonce je v některých negativech dokonce převyšuje. S Peake se můžeme dočkat i toho, že jednou zradí i tyto dva pány.

3 0
možnosti

naja

31. 5. 2012 3:48
Karolína Peak

je jen odporná kariéristka,která by za korýtko prodala i nos mezi očima.Bohužel není sama,takových je tam víc a podle toho taky vypadá naše politická scéna.Rv

1 0
možnosti

raz

31. 5. 2012 0:42
Karolina a není sama

mi připomíná milé prasátko. Jak jej pustíš k plnému korytu, tak ne a ne se od něj odtrhnout! na rozdíl od prasátka by svůj konec měla znát. Možná nebude tak krutý!

2 0
možnosti

harrypavel

31. 5. 2012 1:03
Re: Karolina a není sama

Peake a její nohsledi jsou jedním z nejodpornějších uskupení, jaká se kdy účelově vytvořila. Z mého pohledu a myslím si, že nebudu daleko od pravdy, jde o účelově založené uskupení na popud Nečase a Kalouska, jejichž cílem bylo zbavit se Bárty a udržet se u moci. Peake je daleko horší než Bárta, ona a její lidé jsou ti, kdož si tzv. rochní ve státních penězích, jejichž šustění přehlušilo jakékoliv jiné lidské vlastnosti. Ten mamon z nich čpí na sto honů!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Jmenuji se Marek Poledníček, je mi 47 let, jsem ženatý a mám dvě děti. Jsem zastupitelem města Ostrova a 16 let jsem působil ve funkci ředitele Domu kultury v Ostrově byl jsem u zrodu ostrovské kabelové televize.