Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

maxas

16. 9. 2009 15:21
Divná představa,

častěji mohou být rušeny pouze mimořádné tedy tzv předčasné volby. K tomu je ovšem třeba odstavit danou vládu. Pak následuje vláda v demisi nebo provisorní úřednická. Těžko říci, co je horší, obě jsou prakticky bez mandátu a představa že, právě takováto vláda vyřeší ty nejožehavější problémy se mi nezdá. No necháme se překvapit.

0 0
možnosti

Ježikača

16. 9. 2009 22:06
Re: Divná představa,

ale zatím Fischerova vláda skutečně pracuje lépe než politické vlády. nemusí se zdržovat kompromisy dohod. VLÁDA ÚŘEDNÍKŮ S HMOTNOU ZODPOVĚDNOSTÍ, co je na ní špatného? ta by bodla. stát se musí chovat především jako podnik. má-li špatného ekonoma a ředitele, který bere úplatky a managementu nehrozí vyhazov ani postih za chyby, jak myslíte, že to dopadne? státní bankrot trvá jen déle, než ten podnikový. většinou.

0 0
možnosti

SID09

17. 9. 2009 8:16
Re: Divná představa,

Taky nevidím, že by úřednická vláda byla horší, než ty, které byly  vzešlé z vítězů voleb.!!Konec konců je vidět, že tolik zbytečných zástupců v parlamentě ( potažmo v senátu )  je úplně zbytečný luxus.!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2305x
Člověk vyčnívající a jedinečný tak akorát, kterého občas něco zaujme tak, že o tom napíšu.

A jakožto dlouhodobě nezaměstnaný projektant, technolog a vůbec obecně "člověk technický" , schopný a ochotný okamžitě nastoupit do práce, se ve svém věku 50+ směji údajnému nedostatku technických odborníků.