Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

radim36

16. 5. 2010 8:53
No. levice rozkrádá státní rozpočet skrz rozdávání peněz lid

A to vedle potřebných i těm, kteří by se v pohodě uživili sami, jen kdyby trochu mákli nebo se uskrovnili. To je 80 procent státního rozpočtu na mandatorní výdaje, je otázka, jak velká část z těch 80 %  je rozkrádání rozpočtu a jak velká část je dávána lidem oprávněně. Z těch 80 % mandatorních výdajů odhaduji to rozkrádání na takových 10 - 20 % státního rozpočtu a pouze zbytek je oprávněná podpora potřebných. Ale možná to bude i více, více než polovina obyvatelstva republiky dostává nějaké dávky včetně spousta zdravých normálně pracujících lidí, což není nic jiného než sociální korupce, kterou si levice kupuje voliče. A ještě při tom v rámco své propagandy blbě žvaní.

Pouze 20 zbylých % státního rozpočtu může být rozkrádáno různými tunely. A tam mezi sebou souteží pravice i levice. Ostatně když před asi 10 lety tehdejší vládnoucí sociální demokracie vyhlásila akci Čistá ruce zaměřenou na potírání korupce, jediní, kdo byli odsouzeni, byli sociální demokraté...

0 0
možnosti

kaktusak

16. 5. 2010 1:35
Samozřejmě že máme svá práva

Vždyť platíme daně, takže máme nárok na zdravotní péči, na školy pro své děti a až zestárneme, budeme mít nárok na důchod. Problém je v tom, že všechno rozkrádají lidé, jejichž zájmy hájí pravice. To je příčina všech potíží.

0 0
možnosti

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

15. 5. 2010 13:47
Kdyby bylo nejhůř,

stačí zabavit majetek politiků a jejich rodinných příslušníků, který je nadstandartní a který nabyli v době politické kariéry. Dejme tomu nad miliona na účtu a nemovitosti nad 4 miliony. Myslím si, že rázem by bylo po státním dluhu a ještě by zbylo.

0 0
možnosti

Stará kára

15. 5. 2010 14:44
Re: Kdyby bylo nejhůř,

Jak mohou lidi zblbnout propagandou!!!!  Máte vůbec představu o čísle bilion???

0 0
možnosti

Libovůle

15. 5. 2010 13:15
..každý jen trochu soudný

.."každý jen trochu soudný člověk by si takovou složenku a text k ní

přečetl a hned hodil do koše".... dodávám : Kařdopádně složenka odhalila nedostatek základního intelektu určité skupiny lidí v národě.;-D

0 0
možnosti

kaktusak

16. 5. 2010 1:39
Re: ..každý jen trochu soudný

Někde ta pravice voliče nabrat musí. 10 tisíc hlasů (byť z horních společenských vrstev) je málo.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

15. 5. 2010 9:41
A který anděl strážný panu Kalouskovi

nakukal prodávat akcie ČEZ, rozpouštět ministerské rezervy v době konjuktury. ´Tak jenom dopoval rozjetého koně, který při přeskoku Taxisova příkopu zkolaboval. Teď by se nám ty peníze hodili.

Obávám se, že jeho cílem bylo někde vyškrábat ze státního rozpočtu těch 83 miliard v hotovosti pro církve. Je zajímavé,že se ta částka shoduje s výší těch ministerských rezerv.

0 0
možnosti

Paeris Kiran

15. 5. 2010 9:47
Re: A který anděl strážný panu Kalouskovi

Mě to tak nějak nevadí. Podle mě by totiž stát neměl vlastnit vůbec nic.

0 0
možnosti

Akire

15. 5. 2010 9:24
ke státnímu dluhu

by se asi mnoho lidí postavilo čelem, ale za předpokladu že by za oním dluhem viděli konkrétní pokrok či  vzkvétání své země.Zatím se dozvídáme  O zkorumpovaných politicích o předražených státních zakázkách a že jich je!! Drahých zahraničních výprav mocipánů atdatd... Zatím co my jezdíme po rozbitých předražených silnicích, naše děti chodí do zastarale vybavených škol (o platech učitelů nemluvě), normální nemocnice  -  z vlastní zkušenosti mluvím o interně,  kde je i  6 lidí na pokoji se soc. zařízenením na chodbě -  je v dnešní době ubohé. Vlaky ČD za 20let ..to už je snad bez komentáře...Co spravuje stát to chátrá  a my máme a musíme platit státní dluhy?? A ještě nám je,  jako předvolební trhák , předhazuje jejich spolutvůrce?? Je mi z toho zle :-/

0 0
možnosti

vmt

15. 5. 2010 10:03
Re: ke státnímu dluhu

A teď si vemte, že všechno to, o čem tu píšete tvoří 20% státního rozpočtu. S tím vší se dá něco udělat. Nějak jste zapoměl na mandatorní=povinné výdaje. Ty tvoří 80% státního rozpočtu. S těmi se musí měco dělat. Jen mám obavu, že socani by na to konto ještě dluh zvyšovali svými sliby 13. důchodů a jinými lahůdkami.

0 0
možnosti

MacX

15. 5. 2010 8:54
Překrucujete to

Vy jste se vyhnul té hlavní zvrhlosti celé té složenky. Ona složenka není upozorněním na dluh, ale součást předvolební kampaně.

Pokud mi spoluautor dluhu (a neplácejte, že za to můžeme my, my ve vládě ani v parlamentu nehlasujeme) napíše, že mám zaplatit dluh a míní to jako výzvu ke zvolení jeho strany, tak to drzost a špatný vtip.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2305x
Člověk vyčnívající a jedinečný tak akorát, kterého občas něco zaujme tak, že o tom napíšu.

A jakožto dlouhodobě nezaměstnaný projektant, technolog a vůbec obecně "člověk technický" , schopný a ochotný okamžitě nastoupit do práce, se ve svém věku 50+ směji údajnému nedostatku technických odborníků.