Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

že je nejspíš trochu alkoholik, mi neva, zatím je vždy dva tahy před mafií

3 3
možnosti
PK

P17e50t47r 97K44o30l97á91ř

25. 7. 2013 15:49

Miloš zřejmě dělá dobré kroky, celá odeeska v čele s Rudlou ječí jako Viktorka u splavu.

Je dobře že Ištvánovi vyjádřil prezident podporu, nebál se zatnout do strany org. zločinu která si z této republiky udělala svoji s.r.o.R^

10 4
možnosti
JL

MIloš v této věci udělal zatím jenom jeden krok a ten se mu může zatraceně vymknout z ruky.

3 1
možnosti
PK

"...... pak i přes krátké půlroční působení Miloše Zemana ve funkci prezidenta lze konstatovat, že Václavu Klausovi nesahá ani po tkaničky u bot". To zní spíše jako pochvala. Kdyby někdo chtěl srovnávat největšího tuneláře, egoistu a nejhoršího prezidenta, jakého tato země nosila s p. Milošem Zemanem bylo by to minimálně krátkozraké.....Zaplaťpánbu za prezidenta, který těm prolhancům a kriminálníkům zatnul trochu tipec.

9 7
možnosti
JL

Já bych řekl, že Miloš Zeman se chová o maličko hůře než Václav Klaus a nikdy jsem si nemyslel, že tohle někdy řeknu.

3 2
možnosti
DS

Pan Polanecký zase pláče.

5 6
možnosti
MK

Pakliže by vláda premiéra Tošovského nedostala důvěru, budu týdny hledat takového muže či ženu, který bude mít naději dostat důvěru. Nedostane-li důvěru, budu týdny a týdny hledat dalšího, každý z nich bude mít měsíc na vypracování programového prohlášení. Předčasných voleb se těžko dočkají ti, co je chtějí.

–Václav Havel, 23. ledna 1998, zdroj: "Havel pohrozil, že oddálí volby", Právo 24. 1. 1998

6 0
možnosti
MK

Když už se oháníte Havlem a ústavní zvyklostí tak výše máte patnáct let staré Havolvo vydírání sněmovny. Dokonce zašel ještě dál či snad vůbec nejdál s tím, že hodlal uměle protahovat druhý pokus dokud sněmovna nepřijde k rozumu. Na fotce nevypadáte sice starý, ale patnáct Vám snad bylo.

Takže toliko k ústavním zvyklostem. Jediné co přinesl Zeman navíc od Havla a Klause je notářsky ověřený podpis - na druhou stranu za jejich časů tolik poslanců nesedělo a ve sněmovně neexistovaly desítky těch co jaksi zapoměli na strany za které byli zvoleni. Podmínka navíc ryze technická - Němcová mu nejlépe vytře zrak když jí splní.

7 3
možnosti