Zeman na akci rozvědčíka KGB místo v OSN

Prezident Miloš Zeman vyrazil na mezinárodní fórum. Nikoli však směr OSN, ale na řecký Rhodos na akci konanou rozvědčíkem KGB.

ateo.cz

Zatímco se v OSN scházejí hlavy států a na jednání budou dvě palčivé otázky dneška - islámský stát a Ukrajina - prezident Zeman dal přednost akci, kterou provozuje šéf ruských železnic a bývalý rozvědčík KGB Vladimir Jakunin, blízký spolupracovník a přítel jiného kágébáka Putina.

Už jen tato skutečnost je dosti na pováženou a zavání celosvětovou ostudou pro náš stát. Jistě, Miloš Zeman se zúčastnil i předchozích ročníků, ale jako soukromá osoba. Nyní jako hlava státu má především náš stát reprezentovat a zúčastňovat se důležitých mezistátních setkání.

Zkusil jsem se podívat na stránku věnovanou rhodoskému fóru a mezi účastníky našel samé věhlasné osobnosti. Nejznámější z nich je Zeman a možná bývalý generální tajemník Rady Evropy Schwimmer. Hlava státu jediná, v podobě Zemana.

Kdeže jednání o Ukrajině, kde i samo Rusko přiznává svou účast na konfliktu. Kdeže islámský stát ohrožující celý svět svou fanatičností, přednost má relaxační hudba, která bude doprovázet vize globalizace, klimatických změn a nebezpečí války.

Prezidentovi asi nedochází, že jedna válka je přímo za humny a stát, který svým podpisem garantoval územní celistvost a nedotknutelnost hranic Ukrajiny nyní tento stát navzdory své garanci Ukrajinu demontuje.

Miloš Zeman už není důchodcem, který objímá stromy na Vysočině a který si může jezdit kam se mu zlíbí. Je veřejnou osobou, reprezentantem státu a podle jeho kroků a jednání je posuzován celý náš stát . Na druhou stranu je posuzováni něm hodně vypovídající, když dal přednost před jednáním s jinými státníky v OSN ruskému kágébákovi.

Autor: Rudolf Polanecký | pátek 26.9.2014 17:34 | karma článku: 31,94 | přečteno: 1738x
  • Další články autora

Rudolf Polanecký

Babišův čapí problém

14.3.2016 v 10:35 | Karma: 37,12

Rudolf Polanecký

Prozření Angely Merkelové?

1.2.2016 v 11:00 | Karma: 42,14

Rudolf Polanecký

Sobotkovy maily podruhé

19.1.2016 v 9:30 | Karma: 42,89