Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P39e18t33r 13H37a74h97n

30. 6. 2013 16:53

Rudolfe, vždy jsem Vás považoval za soudného a inteligentního člověka. Nepřestanu si to myslet i když jste mne velice překvapil tím, koho jste volil. Ale beru vaše pokání jako chlapské gesto pravdy. Teď budeme oba (ač já nevinně) sklízet plody Vaší volby, což Vám a dalším pomateným voličům neodpustím. To, co jste nám provedli, je totiž příšernost a denně vidíme v mediích, co všechno z toho vyplývá. Ještě nikdy jsem se za prezidenta tolik nestyděl (ani když jsem ho neměl rád a on i kradl tužky) a necítil tolik animozity. Toto je totiž už skutečně kalamita.

1 0
možnosti
MN

jééé vy tomu verite?;-D... potreboval to do nadpisu clanku...

0 0
možnosti
Foto

Vážení, pokud si myslíte, že si budu sypat popel na hlavu s tím, že jsem místo MZ měl volit KS, tak se nedočkáte. Udělal jsem dobře, že jsem nevolil KS a udělal jsem chybu, že jsem volil MZ. Měl jsem nevolit, protože ani jeden z obou finalistů si prezidentský post nezasloužil a ani jeden z nich, a vlastně že všech zúčastněných, na tento post nebyl vhodný.

1 0
možnosti

Klídek pane Polanecký, taky jsem volil Zemana a taky jsem věděl, že to není to pravé ořechové. Ale výčitky rozhodně nemám, protože se Schwarzenbergem by zcela jistě líp nebylo.

1 0
možnosti
VC

Ono by nebylo možná špatné, kdyby se ústava formulovala nějak takto....že premiérem by prezident měl jmenovat "někoho" kdo mu doloží důvěru vládě nejméně 101 poslanců, ALE (a to je důležité) pouze těch, kteří kandidovali za stranu, která obdržela v posledních parlamentních volbách min. 5% voličských hlasů a "nepřeběhli" do jiné strany zvlené do parlamentu ani nevytvořili v parlamentu stranu novou. Tím by se naplnilo dodržování prvků parlamentní demokracie, ale zároveň by vláda nemohla stát na různých přeběhlících typu Pohanky s Melčákem nebo Karolíny Peak, atd....

0 1
možnosti
VC

A myslím, že takto aji Zeman uvažoval, kdyby se pro koalici vyslovily i VV, tak by možná takovou koalici respektoval a třeba Němcovou jmenoval, jako že vzešla z posledních voleb, ale takhle to viděl jen jako koalici TOP+ODS s pouhými 92 hlasy.....přeběhlíky typu Lidem nebere vážně, a proto jednal tak jak jednal...

0 2
možnosti
Foto

Tak je to, když pravičák podlehne emocím a volí levičáckého kandidáta. Pravičáckého volit nemohl - vždyť je to "pravdoláskař" a nemá ho rád pan Klaus s paní Klausovou ;-D

2 0
možnosti
RH

o jakém pravičákovi mluvíte? Rudolf je stejný bolševíček jako svazáci Nečas nebo Langr. Mluvit v suvislosti s ODS o pravici ... jak jste na to vůbec přišel? Může být pravicí někdo, kdo se chová hůře než-li strany, které se prezentují jako levice.

Ve sněmovně "levičák" Zaorálek musí upozorňovat "pravičáka" Nečase, že vláda a státní správa hospodaří s penězi daňových poplatníků, že peníze ve státním rozpočtu jsou peníze občanů a nikoliv státu, jak si to socialisté představují. V tomto případě jsou socialisty nikoliv Zaorálek ale Nečas s Kalouskem. Nečas s Kalouskem je nejprolhanější politici - socialisté, kteří se stylizují do role pravičáků a jsou to horší bolševici než ČSSD. V našem parlamentu od období před 2. světovou válkou pravice ještě nebyla. A kdoví jestli někdy vůbec.

Dnes nelze vůbec mluvit v české politice o pravici nebo levici. Celý problém je velmi jednoduchý: je stát nad občanem nebo stát pod občanem? Má stát sloužit občanům, nebo občané státu? K čemu je stát občanům, když občany žene do otroctví? Umí stát zabezpečit efektivní ekonomiku? V roce 1989 proběhly antikomunistické revoluce hlavně z ekonomických důvodů. Nesvobodný režim nebyl schopen zabezpečit životní potřeby lidí.

Nečas je synkem komunistické rodiny, Kalousek karierista Národní fronty, tedy přisluhovačů kmunistického režimu. Vždycky se říkalo, že nejhorší kapitalisté jsou komunisté. Protože programem komunisty je vybrakovat cizí peněženku.

3 0
možnosti
MZ

a odpustenim co jste jineho od nej cekal?

0 0
možnosti
MM

Rudolfe, člověk nemá litovat toho co udělal, ale toho, co neudělal. Pokud uděláte něco špatně, je to poučení pro příště a není třeba litovat. Já jsem rád, že Zeman konal tak jak konal a jsem rád, že tu vláda Rusnoka bude do května 2014. Alespoň to části lidí otevře oči. No a příští volby vyhraje ČSSD, uzavře koalici s TOP09 a zase to částí olidí otevřev oči. Sice se tak možná za těch 5 let napáchá hodně škod, ale možná by jich bylo ještě víc, pokud by část lidí neprozřela......

1 1
možnosti
AK

A Vy jste cekal neco jineho? Jo Vy jste volil mensi zlo? Stareho psa novym kouskum nenaucis. Tak to uz byste mel vedet. 

Ze je pan knize demokrat pozna normalni clovek. Hlavne by neskodil republice, protoze je mimo jine i velky vlastenec. Asi Vam vadilo ze spi. Nikdo neni bez chyb. A hlavne, volit knizete nebylo mensi zlo, ona by to totiz byla spravna volba. 

Ja svuj hlas nynejsimu prezidentovi nedala. Mam tedy ciste svedomi.

9 5
možnosti
Foto

K43a73r62e46l 51R61a92d42a

27. 6. 2013 19:31

A víte co, já také pohrdám parlamentem. A nejen vládní koalicí, které jsem bohužel také dal svůj hlas. Dnes bych si za to nafackoval, že jsem důvěřoval takové smečce lhářů a podvodníků. Zemana jsem v oblibě neměl, ale dnes jsem rád, že tu smečku podvodníků vymetl. A to přesto, že mám na paměti heslo : I kdybychom padli všici, vstanou noví podvodníci.

5 5
možnosti

Blahopřeji. Takže tu bandu podvodníků alespoň navenek ctící demokratická pravidla chcete vymést člověkem který je na tom morálně minimálně stejně, ale demokratická pravidla a ústavu má u místa kde slunce nesvítí.

Hm, vynikající logika. S tou to dotáhnete daleko. Možná do odborů či politiky.

4 2
možnosti
RK

Když jsem před volbami upozorňoval na to co je Zeman zač, tak mě tady jeho fun club niv neukamenoval. (slovně). Teď litujete. Příště než zase hodíte do urny lístek se jménem takového člověka, tak si pořádně nafackujte. Kvůli lidem jako jste vy bude na hradě smrdět ještě skoro 5 let.Rv

12 3
možnosti
MK

Já volil menší zlo. Zeman je válka, ale Schwarzenberg by byl peklo.

1 9
možnosti
MK

Nerozumím tomu, proč nemůžete prohlásit, že Zeman není Váš prezident. Já s takovým prohlášením nemám nejmenší problém. Zeman opravdu není můj prezident stejně jako svého času nebyl můj prezident Husák. Podstatný rozdíl mezi érou těchto prezidentů je v tom, že dnes se nemusím bát represí za vyslovení tohoto názoru. Nemohu se však zbavit nepříjemného pocitu, že tato dnešní svoboda je pouze dočasná.

2 1
možnosti

Tohle je jedna z mála věcí na které se se Zemanem shodnu. On tvrdil že není můj prezident a já tvrdil to samé.

1 0
možnosti