Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

MR.KITE3

7. 5. 2010 9:49
Bacha, na fabriky!

Ve fabrice může na tyhle pohádkáře přiletět francouzák! Kam půjdou pak, do lesa? A lézt do škol, když studentské volby označovali za nezákonou propagaci ani nevím čeho?

Celá jejich histerie okolo jejich mítinků je sice zajímavější než mítinky samotné, ale i tak je hodně hodně trapná.

0 0
možnosti
L

levicak

7. 5. 2010 8:28
1939

Neříkali náckové tohle samé když srazili žida jednou ranou k zemi v r 1939. Že to taková rána nebyla a že si za to může sám.[>-]Rv

0 0
možnosti
BD4

Big Daddy 400

7. 5. 2010 0:00
poslední

odstavec je hodne pitomý

0 0
možnosti
S

snaduzdost

6. 5. 2010 22:12
Utopenci s pěstí vyhánějí ČSSD do fabrik a do škol

Aha, proto ten humbuk, proto ta hysterie. Aby se dostali i jinám. To jsou machři. Nic jim nestojí v cestě. Pro všecko mají důvody. Jak to  tenkrát prohlásil sovětský Stalin: Nic není nemorální, co slouží vítězství socialismu.

0 0
možnosti
K

kaktusak

6. 5. 2010 18:45
Pravicový teror nesmí projít

Když se někomu nelíbí billboardy, ještě ho to neopravňuje k násilí. Atmosféru davové hysterie a nenávisti tady vyvolává jedině pravice. Stejně tak straší krachem tak jako v Řecku, který ale nehrozí, protože se naštěstí podařilo pravicovou vládu včas svrhnout. 

0 0
možnosti
C

Commentator

6. 5. 2010 20:22
Re: Pravicový teror nesmí projít

"Výhodou" internetu je, že se každý může vyjadřovat k čemukoliv a místo pojmů se řídit svými (často velmi pochybnými) dojmy. K Řecku: Jeho problémy jsou způsobeny dlouhodobým životem na dluh, přebujelostí státního sektoru, nesmyslně vysokými důchody a sociálními výdobytky, na které si Řekové neuměli vydělat. Podobnou cestu u nás propaguje levice (ČSSD) anebo pravice (ODS)? Asi se shodneme, že levice. Přesto kaktusák klidně píše, že krach jako v Řecku nehrozí, protože pravicová vláda skončila :-).  Pane či soudruhu kaktusáku, klidně pište dál. Máme tu demokracii, takže pokud je krychle pro vás kulatá, koule hranatá, voda vás pálí a oheň vás chladí, jen to jen a jen váš problém a nezbývá vám nic jiného, než nostalgicky vzpomínat na doby minulé při sledování normalizačních seriálů :)

0 0
možnosti
T

tacet

6. 5. 2010 16:41
Skvělý blog .

K  obsahu  a  argumentům  není  třeba co  dodat . Přesvědčivé  a  výstižné . !R^R^

0 0
možnosti
N

nevimnicpisiovsem

6. 5. 2010 17:00
Re: Skvělý blog .

ja tam zadny argument nenasla. Modrou pokrivenou ideologii za ne nelze povazovat,  modre gestapo cvicici terorismus take ne. Rozhodne volic a nikdo jiny. A tak to ma byt. ODS dostane tak na prdel ze si dalsi dve volebni obdobi do parlamentu nesedne, s tim pocitejte

0 0
možnosti
RR

rezjir

6. 5. 2010 16:20
Mložná že Sobotka

zařídil stomiliardovou sekeru a sedmiprocentní růst, ale za to kouzelník kalousek dvěstěmiliardovou sekeru a pětiprocentní pokles.

0 0
možnosti
PR

pá_ja

6. 5. 2010 16:35
Re: Mložná že Sobotka

Ale tomu Kalouskovi pomáhal Topolánek, Bush , myslím, že v tom má prsty i Langer a konečně i Nečas! No a samozřejmě Dalík! A jewště mají tu drzost obviňovat chudáka nějakou krizi! No fuj

0 0
možnosti
RH

rhc

6. 5. 2010 16:14
Pozor na negativni reklamu

Stale kolem sebe slysim a vidim jak vsichni krici ze jsou socani spatny a ze volit je smrtelny hrich. Tak a ted ruku z kouli na srdce, bud spousta lidi lze ze bude volit pravici a pak hodi do urny orazovorudy hlas a nebo jsou preference naprosto mylne. Kricet ze levice mele z posledniho je dosti nerozvazne. Za prve to s jistotou neni pravda a za druhe lide jsou tvor soucitny a kdyz slysi ze se nekomu nedari dobre, tak ho muze chtit podporit coz bude mit opacny efekt ze by bylo zahodno. I kdyby si socani hazeli utopence na hlavy sami a fackovali se navzajem, rozhodne to svuj ucel plni. Obcan si rekne: "tem ted ublizuji a to asi proto, ze se opreli do te ODS a chteji udelat poradek, tem dam hlas" Takze nezapominejte, ze 1000x opakovana lez se stava pravdou a negativni reklama je uplne stejne ucina jen je trochu drazsi. A mimochodem kdy nekoho dobre prastim bude ve spitale take cely den, takze reci o trasoritkovi muze vyslovit nekdo kdo nikdy nedostal.

0 0
možnosti

Milan_Seliga

6. 5. 2010 16:03
Dobrá rána

Už jsem to psal u jiného blogu takže jen zkráceně. Po dobře padlé ráně jde k zemi každý a to nemusí být nijak extra silná. I třasořitkové i drsňáci. Ono i ti boxeři co padají k zemi jsou vlastně změkčilé slečinky. Ale jestli chcete, přijďte třeba na náš trénink a můžete ukázat že nejste třasořitka a že po jedné ráně nelehnete ;)

0 0
možnosti
G

garumna

6. 5. 2010 17:05
Re: Dobrá rána

Otazkou ale je, zda muze ty dobre mirene rany dat opily muz.

0 0
možnosti
V

veit

6. 5. 2010 16:00
Popleta

To jste si to, človíčku poplatl - hysterii hledáte na opačné straně. Zkuste lépe fabulovat, dnes to byl mizerný výkon!;-D

0 0
možnosti