Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Tato správa si zaslouží alespoň to , aby se o ní mluvilo a řada odpovědných se nad ní zamyslela. Ano..řada problémů je tam zveličených... ale v podstatě to sedí. Diskriminace vládne touto zemí... a je jedno , zda se jedná o romy či matky s dětmi při hledání zaměstnání. Autor se směje nad údajnou diskriminací odborů...ale zkuste si jako zaměstnanec středně velké společnosti s.r.o. spolu s kolegy založit odbory...jak dopadnete.

0 1
možnosti
TV

diskriminován je ten, kdo se o něco snaží  a není mu umožněno dosáhnout cíle tak jako ostatní občané. Kdo může za to, že romové jsou nevzdělaní ? Nejsou to jejich rodiče, kteří je nepřiměli chodit do školy a byli jim špatným vzorem ? Kdo může za to, že romové žijí v rozpadlých barácích ? Nejsou to třeba obyvatelé těch domů ? Kdo může za to, že nespolehlivého člověka nikdo nechce zaměstnat ? Že by on sám ? Ti slušnější to mají těžší, ale obvykle se prosadí ... pár takových jsem potkal.

0 0
možnosti
PD

Komu nebo čemu jsou takové lži dobré?

2 1
možnosti
SB

Česko ROmy bezpochyby diskriminuje - jde o těch 75% z nich, kterým neplatí byt a stravu v kriminále....

9 1
možnosti
IH

I56r63e54n12a 34H47r31u50b77á

21. 4. 2013 16:01

Diskriminace bydlení.... máme svobodný trh, takže každý z nás si může koupit nebo pronajmout co chce a na co dosáhne. Žádný developer neřekne - my vám neprodáme dům v rezidenční čtvrti, protože jste Rom....

5 1
možnosti
VN

A to je právě to , že řekne.

Před půl rokem byla v televizi reportáž , kdy mladý Rom ze slušné rodiny obvolával inzeráty na pronájem bytu. Pětiminutový telefonát vypadal slibně , ale když se na konci rozhovoru zeptal , zda nebude překážkou pronájmu , že je Rom , ihned poznal , že by to překážkou bylo.

0 1
možnosti
Foto

Česko především diskriminuje normální, běžné lidi a samozřejmě tím také romy, odboráře a cyklisty

6 2
možnosti
DK

Nerikam, ze nejaky Rom nekdy v CR nebyl diskriminovan, ale diskriminace Romu konkretne v pristupu ke vzdelani v CR neexistuje!

11 2
možnosti
BM

Američané nemají ani ponětí o poměrech u nás.... Sami mají máslo na hlavě, ještě před půlstoletím u nich byla rasová segregace a hořely kříže Ku-klux-klanu... A nyní zas mají naopak tzv.pozitivní diskriminaci jejíž výsledky jsme mohli vidět v posledních dnech a jenž začíná být velký problém......Zkrátka ode zdi ke zdi... Takže ať si řeší své problémy..

14 3
možnosti
Foto

Já bych jako markant zdůraznil to, že jim do toho hlavně moc není. Když jsme tu měli tvrdou diskriminaci třídní, byli v hodnocení vlažnější. I když netvrdím, že zcela tiší. Jestli není spíš chyba na naší straně, že se hned ošíváme, když júesej něco shrne. Anebo Rowling z bližší strany oceánu. 

Jestli my nejsme ze všeho tak trochu předpos*aní. Je to naše země, máme tu čurbes. Je to naše vina a náš problém.

A až tu budeme mít pořádek k zulíbání, možná bychom se teprve mohli zmínit, že tam nebo tam ve světě by si mohli začít trochu uklízet.

4 0
možnosti
FL

Američani možná mysleli že v Čečensku, úplně se neorientují

13 2
možnosti