Soudružka Semelová patří před soud

Výroky komunistické poslankyně Semelové by měl posoudit soud. Stejně jako se stíhá propagace nacismu, měla by být stíhána i propagace komunismu.

ateo.cz

Od roku 1993 máme zákon o protiprávnosti komunistického režimu. Tímto zákonem je propagace komunismu postavena na roveň propagaci jiného zločinného levicového hnutí, nacismu. Pokud je policie schopna zadržet a justice trestat holohlavce za nášivky na oblečení, měla by policie zasahovat a justice trestat i v případě  propagace komunismu.

Soudružka Semelová patří ke stalinistickému křídlu přímé nástupnické organizace KSČ. Každoročně lká nad hrobem masového vraha Gottwalda a neváhá označit za zločinný sloučasný režim, zatímco komunistické peklo označuje za dobu rozkvětu.

Není to poprvé, kdy svými výroky bagatelizuje komunistická zvěrstva. Víme, a jsou na to důkazy, že proces s Miladou Horákovou byl zinscenovaný a že její poprava byla justiční vražda. Režimu nepohodlní byli vězněni a mučeni, museli se naučit svou výpověď nazpaměť a tehdy nechvalně známý Urválek jen sledoval, zda se předem odsouzení drží scénáře.

MIlada Horáková byla statečná žena. Za svůj názor a pro pravdu skončila svůj život provazem v Pankrácké věznici. Dokonce dnes víme, jak dlouho její poprava trvala a jak dlouho musel trpět. To vše bylo součástí zastrašovací taktiky komunistického režimu.

Co veřejně v televizi pronesla rudá Marta na její adresu? "Proces s Horákovou byla smutná událost, ale to je vše. Navíc se ke všemu přiznala." Na připomínku, že všichni víme, že přiznání bylo vynucené, poznamenala: "O tom silně pochybuju."

O komunistických zločinech a počtech obětí umučených, umlácených, zastřelených na hranicích při pokusu opustit tento "ráj" či jen perzekvovaných vyhazovem z práce, ze studií, zavíraných pro názor řekla: "Když sleduju, kdo byl takzvanou obětí komunistického režimu, tak to kolikrát vypadá, že obětí je víc lidí, než má tato země obyvatel. Takže ta čísla jsou značně nadsazená."

Marta Semelová se dopustila minimálně porušení §403, 404, a 405 zákona č. 90/2009 Sb., zkráceně podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod, veřejně projevené sympatie k takovému hnutí a popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia.

Za tyto činy je trestní sazba v průměru tři roky nepodmíněně. Obávám se, že trestní oznámení, které bylo na stalinistku Semelovou podáno sdružení ProtiAlt, bude odloženo. U nás se totiž projevy na podporu komunistické totalitní hrůzovlády netrestají.

Politici napříč politickými stranami výroky komunistické poslankyně odsuzují, ale de facto s tím nic nedělají. Bohužel, komunisté jsou pevně usazeni v parlamentu a například socialisté neudělají nic, čím by si mohli své potencionální spojence odradit.

Vzhledem k tomu, jak se komunisté začínají projevovat v této době, kdy se jen trochu dostali na výsluní a zvýšil se jejich vliv je patrné to, na co dlouhodobě poukazuji. Že komunisté jsou nereformovatelní, že jsou stále stejní a že jen dostanou trochu moci, hned chtějí zavádět svou zvrhlou představu blaha.

I dnes hrozí, že pokud by komunisté získali moc, tak by se z valné části chtěli vrátit před rok 1989. Znovu by chtěli rozhodovat o životě a osudech každého jednotlivce, znovu by chtěli každého hlídat. A nenechme se uchlácholit tím, že dnes už neexistuje SSSR. Bohatě stačí Putinovské Rusko.

Rudá Marta by měla stanout před soudem. Měla by být souzena pro zpochybňování komunistických zločinů. Kdy konečně začneme měřit všem stejně? Jedno zda jde o holohlavce nebo vyznavače pracovního nářadí. Hákový kříž je stejné zlo jako hvězda, srp a kladivo.

Všímejme si pozorně kroků komunistů. Snaha zrušit lustrační zákon je předvojem dalších změn. Teď chtějí jen uvolnit cestu svým zasloužilým harcovníkům. V momentě, kdy by se jim to povedlo, přišly by další aktivity. Bývalí estébáci a nomenklaturní kádry už by byli zpět ve hře a další by následovali.

Semelová by měla být potrestána, ale nemyslím si, že by justice tomu chtěla. Skryje se to za poslaneckou imunitu. Nelze ale srovnávat nějaké trafiky s očividnou adorací komunistických zločinů. Bohužel, jsem v tomto ohledu skeptický. Ale třeba bude krásně, třeba to půjde.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Rudolf Polanecký | neděle 16.2.2014 11:56 | karma článku: 42,02 | přečteno: 3552x
  • Další články autora

Rudolf Polanecký

Babišův čapí problém

14.3.2016 v 10:35 | Karma: 37,12

Rudolf Polanecký

Prozření Angely Merkelové?

1.2.2016 v 11:00 | Karma: 42,14

Rudolf Polanecký

Sobotkovy maily podruhé

19.1.2016 v 9:30 | Karma: 42,89