Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K84a76r27e31l 87R86a46d72a

1. 7. 2013 22:57

;-D,,Bohatě stačí, když se k moci dostane nedemokratická strana a začne si krůček po krůčku uzurpovat víc a víc moci, až nakonec zjistíme, že má veškerou moc a "kdo nejde s námi, jde proti nám". Ono v podstatě stačí málo. Trochu populismu, slib vlády pevné ruky a lidé sami začnou svou svobodu odevzdávat jako na stříbrném podnose."

Že zrovna Vy budete takhle mluvit o Kalouskovi a jeho souputnících by mě nenapadlo. ;-D

1 0
možnosti
JK

Aby byl ten titulek výstižný, bylo by ho třeba drobně upravit.

Vládě a parlamentu ČR jsou komunistické oběti šumák.

Začněme praktickým příkladem.

Člověk stíhaný za komunistů pro své názory musel pracovat jako pomocný dělník.

Dnes je v důchodu (pokud se ho dožil) a bere nízký důchod.

Ti kteří ho šikanovali byli naopak dobře placení státní zaměstnanci. Dnes jsou v důchodu a jejich důchod je mnohem vyšší než důchod jejich obětí. Tomu říkám spravedlnost "po Česku". Rv ;-€

2 0
možnosti
PS

Já však komunisty volit budu. Je to jediná slušná demokratická strana

2 2
možnosti
JH

J93i21ř44í 77H72o87l62ý

29. 6. 2013 10:09

"Je to jediná slušná demokratická strana"

Nasekat tolik lží v jedné větě to se nepovede ani viróze Zemanovi!!!!!

3 3
možnosti
KS

ČSSD vezme po volbách komunisty do vlády, tak doufám, že se sejdeme na náměstích.

5 2
možnosti
Foto

Kdo tam bude stát, na těch náměstích? Pražská kulturně-národní fronta, pár zbývajících voličů české pravice, a pár studentů s vygumovanými mozky? Vemte si s sebou klíče a teplé prádlo. Ať neprochladnete!;-D

0 0
možnosti
PK

Každý následek má svoji příčinu a každý následek se stává příčinou následků budoucích. Kdo je toho schopen měl by více přemýšlet a snažit se odstraňovat příčiny krutých následků. To platí kdykoliv i dnes.

6 0
možnosti
PR

P61a62v14e12l 77R64y13s

29. 6. 2013 3:43

Jediné řešení pane Polanecký: Stante se členem socanů, vemte si příště do rukuy mávátko a běžte do průvodu mávat

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/nohavica-jaromir/mavatka-57970

:-P

4 2
možnosti
PR

P23a78v12e57l 63R86y32s

29. 6. 2013 3:44

jinými slovy: váš blog je stejně laciná propaganda jako komunistické tanečky před 89 rokem

9 2
možnosti
HM

Samozřejmě jsme nebyli nikdy, máme jinou mentalitu, máme jinou tradici, máme jinou politickou kulturu, jak jsem v posledních týdnech taky zjistil, tudíž zajisté nepatříme k západní Evropě. Nic si nepomůžeme, zůstaneme střední Evropa a z této polohy se nepohneme," prohlásil Schwarzenberg.

a má pravdu

4 2
možnosti
MK

Dost obětí bylo z řad právě oněch socialistů.

Osobně komunisty nesnáším a je dobře,že je ta doba za námi - nicméně nahnat do průvodu povinně žáky středních škol místo vyučování mi přijde velmi jako velmi podivný způsob jak jim příbližit nechutnost prvního máje. A na kterém je bohužel vidět, že vypatlanost nezávisí na režimu, ale lidé k tomuto způsobu myšlení náchylní se vyskytnou v každé době.

Dle mého názoru mnohem účelnější navštívit z žáky komunistický lágr, nebo se s nimi vydat do muzea (ačkoliv mi přijde, že narozdíl od míst kde řádil nacismus máme takových míst žalostně málo - čímž jsem dalek srovnávání komunistů s nacisty, jako historika mne z toho vždy omývá).

5 0
možnosti
Foto

Předseda Sobotka i další sociální demokraté samozřejmě vzpomínají na bolševický teror v 50.letech. Vždyť mezi oběti tohoto teroru patří řada levicových politiků, také z řad sociálních demokratů. Justiční vražda levicové političky a národní socialistky Milady Horákové je důkaz, že po členech levicových stran vyznávajících demokracii šli kromě dnešních pravičáků, také tehdejší bolševici. Konec konců co se charterových vlastností týká nemají současní pravicoví bolševici od těch z 50.let příliš daleko. Včetně trapných průvodů a povinného mávání mávátkem, před pečlivě vybranými pomníky. Jsem rád, že autor ukázal, že bolševická kontrola účasti při povinném obřadu, nám tu stále dobře funguje. A kdo se povinné akce nezúčastní, dostane černý puntík pane Poslanecký? Komu by se také chtělo vzpomínat na oběti bolševického režimu s pokrytci jako zavilý antikomunista a absolvent Vyššího učení Marxismu-Leninismu pravicovému kandidátovi na prezidenta, Přemyslu Sobotkovi. Nebo se členy strany s modrým ptákem ve znaku jejímiž dosavadními předsedy byli synové z bolševických, papalášských rodin, svázáci a kádrové rezervy KSČ Václav Klaus, Mirek Topolánek a Petr Nečas. Není spíše tohle plivnutí na hroby obětí bolševického státního teroru?

7 1
možnosti
KS

A ODS, TOP09 a panu Polaneckému šumák nejsou. Hodí se jim do krámu.

Takováhle ubohost uráží všechny slušné hyeny.

:-/

3 0
možnosti
PH

P15a69v68e98l 45H62o98r14á14k

28. 6. 2013 22:19

To nejhorší, co po KSČ v politice zůstalo, je ODS. Tak si vyberte.

5 4
možnosti