Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P38a37v59e92l 15K60u17l42a

10. 1. 2015 17:35

Z Ruska se stává ukázková diktatura, karma

4 0
možnosti
LN

..otázkou je...jestli v rusku není úchylkou...být normální....;-)

4 1
možnosti
PB

...... všechno špatně, v RF nexistuje zákon, který by považoval odlišnou sexuální orientaci (homosexualitu) za psychickou nemoc,- ...tak znovu nastudovat a zveřejnit opravu ! (nadpis článku je OK, obsah článku je zavádějící)

0 1
možnosti
VV

Smim se zeptat odkud to vite. Jste vystudoval jste snad prava v CCCP a postgradualnim studiem se dale vzdelavate?

A nabizi se jeste otazka, zda v Putinove diktature nejake zakony vubec plati.

1 0
možnosti
Foto

Žádný gen homosexuality, transvenstitity, či sado-masochismu neexistuje. Proto je přístup Ruské Federace k těmto skupinám výsledkem parlamentní demokracie, nikoli rasového inženýrtví.

0 4
možnosti
JD

Vysledkem parlamentni demokracie byly i norimberske zakony

4 0
možnosti
LC

Pane Polanecký, já bych s jádrem vašeho blogu i souhlasil, ale vy manipulujete s informacemi. Vyjmenoval jste nějaké sexuální úchylky, za jejichž PRAKTIKOVÁNÍ v Rusku odeberou řidičák. Některé z nich jsou ale trestné (zatím) i podle našeho práva a chodí se za ně do vězení. Když ovšem někdo nepraktikuje, nemůže nikdo tuto úchylku zjistit a tedy ani odebrat řidičák, nebo poslat do vězení. Je několik zemí, se kterými udržujeme přátelské vztahy, v nichž jsou třeba homosexuální (a z našeho pohledu i pedofilní) praktiky trestné. Ovšem Rusko je dnes dobrý terč. Jiný kraj, jiný mrav. U nás se zase odebírá řidičák lidem, kteří nemají rádi své děti. Mimochodem, nevím proč jim neodeberou třeba maturitní vycvědčení, vysokoškolský diplom, nebo průkaz bagristy.

4 2
možnosti
VH

Fakt?  A v které zemi je odebrán řidičák za sexuální odlišnosti - včetně těch, jejichž praktikování je trestné?

3 0
možnosti
JD

Dalsi dukaz o tom ze se z ruska stala klerofasisticka diktatura....v kazde civilizovane zemi by PR dostaly max pokutu a ne dva roky v gulagu

2 0
možnosti
RN

Pojmenoval jste to správně, pane Polanecký: absurdní.

2 0
možnosti
JT

Pronásledování těchto menšin je poměrně typickým rysem nejhorších diktatur. Viz Hitlerovo Německo, ortodoxní islám apod.

3 0
možnosti
JR

J34a74r27a 93R26a11n76k

10. 1. 2015 10:22

Nasla jsem pro pana Pokorneho:

Russia hits transgender drivers with license ban | News ...

http://www.dw.de/russia-hits-transgender-drivers-with-license.../a-18180841

1 day ago - New "medical conditions" listed within Russia's driving restrictions no longer legally permit transgender people to drive. The LGBT community ...

BBC News - Russia says drivers must not have 'sex disorders'

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-30735673

1 day ago - Russia has listed transsexual and transgender people among those who will no longer qualify for driving licences. Fetishism, exhibitionism and ...

Russia Bans Transgender People And Other 'Deviants ...

http://www.ibtimes.com/russia-bans-transgender-people-other-deviants-driving...

1 day ago - The decree does not explain why a transgender or transsexual person would .... Transgender Russians Banned From Getting Driver's Licenses.

Russia Now Says Trans People Can't Have Driver's Licenses http://www.advocate.com/.../russia-now-says-trans-people-cant-have-drivers-li... 1 day ago - A new law in Russia aims to deny driver's licenses to those deemed ... Obama said he had "no patience for countries that try to treat gays or ... Russia's moronic, medieval drivers license restrictions - The ... http://www.washingtonpost.com/.../russias-moronic-medieval-drivers-license-restr... 1 day ago - According to the BBC, “Russia has listed transsexual and transgender people among those who will no longer qualify for driving licences.

3 0
možnosti
ZP

nic jste v článku nevysvětlil (aspon do chvíle než jsem přestal číst) a jen si účelově hrajete se skutečnostmi , které posléze vydáváte jako fakta ..........pro mě je homosexualita nemoc (vynechme ,že i v přírodě je k nalezení např. delfíni ) a rozhodně nesdílím nadšení , že každá lesba a gay je in .....za mě palec dolu Vám i Ruské federaci (jakýkoliv zákaz a nařízení považuji za nástroj totality i u nás bohužel tak často používané )....

0 5
možnosti
Foto

A jak chcete homosexualitu léčit? Acylpirinem? Psychoterapií? Eletrošoky? Psychofarmaky nebo snad lobotomií? Homosexualita je vrozená, je dána tím, jakou dávku testostronu dostane plod v určitém období. Například muž s nízkou dávkou testosteronu má ženské rysy a více ho přitahují muži. To je prostě genetika. S tím nic nenaděláte.

5 0
možnosti