Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J17i82ř10í 95R12o53h83a80n

2. 8. 2013 20:09

Národní divadlo bylo vystaveno z pěněžních sbírek prostých čechů. Dokonce dvakrát. Celý národ se spojil, aby jsme měli svou zlatou kapličku. Pak přijde Zeman, a jeho "odborníci" Národní divadlo zlikvidují ještě dřív, než vůbec začnou vládnout. To samé už dělají i s časkými drahami, a kdoví s čím ještě. Nechci se ani domýšlet, co tahle zemanova vláda udělá, pokud opravdu dostane v hlasování důvěru.

0 2
možnosti
JL

Doplnil bych ten seznam jmen o pana Postráneckého, další jména Vámi neuvedená jsou v článku na iDnes.

0 0
možnosti
AJ

Myslím si, že někteří dobří herci se možná odhodlali k výpovědi i z jiných důvodů...

1 0
možnosti
AJ

Také jsem doufala, že to pomůže činohře ND, ale jestli se vrátí Dočekal...:-/8-o

0 0
možnosti
AJ

aha, ono se to i nadále neřadí pod příspěvky, takže níže jsem odpovídala na příspěvek pana Macka...

0 0
možnosti
MS

Metoda pokus-omyl, to je tedy dost svérázný způsob vládnutí. Myslím, že se máme ještě na co těšit. :-)

0 0
možnosti
Foto

Kroky p.Balvína poskytly určitou šanci. Byla zde výjimečná příležitost obměnit herecký kádr Národního divadla a doplnit je novými, schopnými, talentovanými herci. Bohužel, po posledních událostech bych se ani nedivil, kdyby byly výpovědi stáhnuty a k potřebným změnám v souboru nedošlo. Jedině pan Donul je čestný člověk a odejde tak, jak předeslal, ostatní jsou jen hysterici a nechutní vyděrači

2 7
možnosti
Foto

Vy to nemáte v hlavě moc srovnaný. Pan "Donul" připustil, že odchází i vzhledem ke svému věku. A pokud jde o nechutné vyděrače, tak buďte trochu zdrženlivý. Pokud vím, tak hercům jde o to, aby se totéž neopakovalo až Zeman udělá další tah ve svém odvetném boji.

0 0
možnosti
JH

U mnohem významnějších Českých drah jsem si žádného výběrového řízení nevšiml. Kámoš pana prezidenta tam byl instalován během půl dne. Jestli ono to standardní výběrové řízení neznamená výběr kroužkem SPOZ na nedělních selenkách v Lánech.

7 0
možnosti

Snaha o zavedení "běžných standardů při obsazování", vyznívá od vlády, která byla obsazena velmi nestandardně, vskutku  komicky........;-D;-D;-DRv

5 0
možnosti