Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

Fruhbauer

20. 7. 2008 8:06
A co kdyby...

A co kdyby jste někdy napsal blog o podivných kauzách ODSáckých politiků, našlo by se jich jistě dost. Vaše blogy čtu často, kape mi při nich z monitoru modrá barva.

0 0
možnosti
JN

madqwert

15. 7. 2008 22:26
bolsevik ruda se nam nejak odmlcel a pritom se toho

deje docela dost... namatkou vybiram udalosti, ktere hybou nasi politickou scenou: audit cunaka, zakaz jizdy kamionu, topol jede do ciny, schuzka topol, cestnej k predsednictvi...

pravda, nikde nefiguruje jako hlavni zaporna postava paroubek, cili pro bolsana polaneckeho je to nezajimave a skoro bych rekl, ze i neuchopitelne ;-D

0 0
možnosti
KV

rybizek

17. 7. 2008 4:01
Re: bolsevik ruda se nam nejak odmlcel a pritom se toho

madqwert...klasicka ceska socanska nula.

0 0
možnosti
JJ

Yurek

15. 7. 2008 17:17
Soudruzi

Četl jsem v jedné publikaci článek o tom jak těžké byly začátky komunistické strany v Čechách. Autor tam popisuje jak se vlastně scházeli v borovém lese a jeden mladý chlapec hlídal na cestě, jestli nejde (tenkrát ještě) četník. No a po skončení schůze šli do místni hospody, kde dotyčný chlapec dostal za odměnu párek .

Mám tady s panem prof. Breitlingem takový skoro spor, totiž nemůžeme se shodnout, jestli dotčený párek byl s čerstvým strouhaným křenem, nebo pouze s hořčicí? Možná, že někdo z vás má doma dnes uz letitého (drobný žert, promiňte, neodolala jsem) pamětníka, nebo třeba dokonce jeho dědeček sám osobně...?

No, každopádně moc by mi to pomohlo a předem děkuji.

0 0
možnosti
JS

DeWalt

15. 7. 2008 23:07
Re: Soudruzi

Tady soudruhů nedovoláš, zkus Zieglera;-)

0 0
možnosti
JS

DeWalt

15. 7. 2008 10:22
Ano rozumbrada opět ukázal jaký je to jasnovidec

a opět ze zebe udělal kašpara, a stejně s ním tlupa klikačů. Ono pravidlo dvakrát měř a jednou řež má svou pevnou pravdu v historii. To by ale musel rozumbrada mít v sobě trochu sebekontroly a nekřičet gól před tím než se vykopne. Prostě Rudlík se opět ukázal ;-D

0 0
možnosti

vodní želva

15. 7. 2008 12:38
Re: Ano rozumbrada opět ukázal jaký je to jasnovidec

Když jsem slyšel všechny ty výroky Bursíka, Topoánka a následné komentáže novinářů a dalších politiků, tak jsem si říkal, že mi nějak uteklo, kdy se k tomu vyjádřil sám Schwarzenberg. No a ono mi to neuteklo, on se vyjádřil až poté, co to všichni okomentovali (včetne pana Polaneckého). No jo, předčasná aktivita občas není na místě, teď bych řekl, že se autor (a zdaleka nejenom on sám) docela ztrapnil. Hlavně, že napsal další úderný článek. Takže souhlas s DeWaltem.

0 0
možnosti
JN

madqwert

15. 7. 2008 10:22
bolsevicky rudo, kde je novy clanek?

audit cunaka uz nekolik hodin visi volne na internetu, tak jsem ocekaval, ze provedes hned nejaky jeho rozbor... ale to bych asi po tobe chtel moc vid? tobe staci, kdyz topol s burakem reknou, ze cunak je cisty a mas vymalovano... a kdyz si to pak nekdo jako paroubek dovoli zpochybnit, tak to mas teprv pre ;-D

0 0
možnosti
MK

weneto

15. 7. 2008 7:11
Je vcelku problém že komentáře

novinových přispěvatelů končí v balících připravených na sběr a nikdo je nečte, zatímco komentátoři virtuálního světa tu visí několik dní.

tudíž není to Vaše chyba pane Polanecký i oni by vypadali jako blbci kdyby si člověk po zprávě že se někam zatoulalo 700 stran spisu, který navíc v rámci nestrannosti firmě dodává sám vyšetřovaný, přečetli lidé jejich články i dnes na iDNES

0 0
možnosti
P

P.Farsky

14. 7. 2008 22:45
Polanecký je opět za vo*la.

R.Polanecký píše 14.7.2008 v 9 :16 hod : 

" Ale nebyl by to vrchní "očišťovatel " z Lidového domu, aby ihned při de facto osvobozujícím verdiktu ze strany americké detektivní kanceláře neobvinil zlou ODS". 

Aktuálně cz píše " 14.07.2008 ve 20:33 hod : "Schwarzenberg vyšetřuje dál"

A já se ptám.  Pochybuje ještě někdo o tom, že Rudolf Polanecký je prolhaný idi*ot ?

 

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

14. 7. 2008 22:50
Ruda se bude asi kroutit,ale určitě ti to vysvětlí...

Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg dnes zveřejnil na webových stránkách výsledky auditu, který měl prověřit rodinné finance Jiřího Čunka. Vyšetřování tím ale nekončí. Podle Schwarzenberga neměla americká detektivní agentura Kroll k dispozici celou policejní zprávu. Chybět mělo sedm set stran.

0 0
možnosti
TT

tolan

14. 7. 2008 21:46
Karmuji, zcela výstižně napsáno

R^

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

14. 7. 2008 21:53
Re: Karmuji, zcela výstižně napsáno

A já furt co tady ještě scházelo...kde ses flákal,se svojí tradiční Karmou?

0 0
možnosti
D

doktor_bota_2

14. 7. 2008 16:44
Vidím, že se autor konečně

naučil psát fejetony. Slohově 2+, obsahově 1- a karma.

P.S.: To minus je za opomenutí štavnatých výroků páně Paroubka z Izraele, kdy defacto popřel realitu, která se mu nehodila do krámu.

0 0
možnosti
D

důchodce

14. 7. 2008 13:51
¨způsob, jakým byl

pan Čunek "zproštěn" obvinění a způsob politického tlaku na vyšetřovatele. Státní zástupce. Odebírání a přesouvání dozoru nad celou kauzou. Její uzavření. Následný soudní spor justičních špiček s paní Benešovou. Právě ukončený audit. Jakési  podivné přetlumočení jeho ještě podivnějších závěrů (zdánlivě nezůčastněným Bursíkem) již patrně navždy zanechá na páně Čunkovo charakterové fasádě šmouhy, které my všichni budeme mít před očima, ale oficiálně bude dotyčný čistý nadevší pochybnost. A proto oprávněný být místopředsedou vlády a spolurozhodovat o osudech nás všech. Běhá mi z toho mráz po zádech a jsem vzteky bez sebe. Z těch, co nám vládnou. Z celé naší justice. Z pojetí "práva" mocných, kteří nás ovládají jako loutky, ať chceme či nechceme. Ale toť vše, co s tím mohu udělat. Oprava, ještě jedna možnost by byla, ale ta mě za případné problémy nestojí.

0 0
možnosti
D

doktor_bota_2

14. 7. 2008 16:47
Re: ¨způsob, jakým byl

Autor jasně deklaruje, že bez ohledu na to, že se s vysokou pravděpodobností jednalo o účelové stíhání, považuje pana Čunka za nedůvěryhodného. V souvislosti s tím Váš příspěvek nechápu.

0 0
možnosti