Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Dennys

28. 4. 2008 18:22
Jako volic CSSD

jsem hrdy na to, ze se nas byvaly predseda jiz v tak mladem veku dokaze vyrovnat ostrilenym podnikatelum a managerum z ODS jako jsou - Mirek Macek, Karel a Blanka Dybovi, Ivan a Lucie Pilipovi, akcionar a zachrance Ceske pojistovny p.Kocarnik ci mnohonasobna clenka ruznych dozorcich rad pani Livie Klausova. Uz jsem si myslel, ze stranu, jejiz predstavitele jsou loseri neschopni vydelat desitky milionu, prestanu volit a stanu se volicem ODS coby strany bohatych a uspesnych lidi. Standa mne vsak presvedcil, ze i v teto strane jsou schopni, dynamicti a uspesni lide, kteri umeji s akciemi zachazet stejne dobre jako napr. pan Roman z CEZu, jinak nejvyznamnejsi to sponsor soukrome skoly Vaclava Klause juniora.;-)

0 0
možnosti
KV

rybizek

28. 4. 2008 20:23
Re: Jako volic CSSD

ano Dennysi, prave kvuli takovym jako jsi ty existuji takove vsehoschopne kreatury jako Paroubek, Rath, Gross, Jandak, Skromach spol. v takovych funkcich:-) 

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

28. 4. 2008 14:20
hmmm

Celý dnešní blog mi připadá takové "mletí naprázdno".

Ani J. Paroubek nemůže být odpovědný za VŠE, podobně jako Topolánek nebo Klaus (a nezapomenout na Havla, Václava Havla).

0 0
možnosti
JJ

jajaja00

28. 4. 2008 14:55
Re: hmmm

Pokud zde je nějaké prázdno, tak to se jedná o tvou hlavu. (Říkáš tomu hlava ?)

0 0
možnosti
D

důchodce

28. 4. 2008 13:40
Gross a Paroubek

jsou dva odporní odpudivci, k nimž nutno přiřadit Ratha, Filipa, Grebeníčka a řadu dalších výlupků z levé strany politického spektra. Nikdy jsem zdejší levici nevolil a nehodlám tam učinit ani nikdy v budoucnu. Jenže, kladu si (a patrně nejen já) otázku: Kdo z té pravé poloviny je lepší? Kdo z nich si svými činy zaslouží tolik úcty a důvěry občana-voliče, aby mu dal hlas a tím mandát ke zprávě věcí veřejných? Jsou to, Topolánek, Kalousek, Čunek a desítky dalších, kteří nám dnes a denně předvádějí své kousky? Buďme upřímní samy k sobě a přiznejme si, že tu není jediný, o kterém by bylo možné bez zaváhání s klidným svědomím říci: Toto je slušný, poctivý chlap, (žena) ten si zaslouží moji důvěru.

0 0
možnosti
JJ

jajaja00

28. 4. 2008 14:57
Re: Gross a Paroubek

Prosba:

Popiš mi nějaký Topolánkův "kousek".

Už jen přirovnání kohokoliv k socanovi či lidovci, by mělo být žalovatelné. ;-)

0 0
možnosti
TJ

vioš

28. 4. 2008 13:36
už toho nechte

Vám socialisté kážou vodu? Mě tedy nikdy nic takového nekázali. Lidí jako je Gross už tady bylo, 90. léta se jimi jen hemžila. Výsledek je ten, že dnes si na to dávají lepší pozor. JUDr. Standa to získal legálně, tak proč nějaké rozpaky. :-)

0 0
možnosti
JN

dajana.p

28. 4. 2008 13:40
Re: už toho nechte

Standa není JUDr. jaksi na to nemá hlavu, když mu to neuplácí čssd... blbej jak pucštok, ale jen na učení. Na krádeže mu to pálí.

0 0
možnosti

jirspi

28. 4. 2008 13:19
Protestuji proti zneužití fotografie

dvou nesmrtelných géniů americké grotesky, pánů L&H,  fotomontáží dvou velkých, a naštěstí smrtelných, nul ...

0 0
možnosti