Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na rozdíl od tradiční strany, co má program, se kterým se každý člen více-méně ztotožňuje a je tudíž předvídatelný, u hnutí typu ANO nelze předem o nikom odhadovat nic kromě toho, že se zná buď osobně s Babišem, anebo s někým z jeho velmi blízkých známých. Vysokým ziskem ve volbách a účasti ve vládě ale potřeba osobností překročila kapacitu tohot systému, tak se na světlo dostávají stále větší a větší podivínové.

A bude hůř. Ale co si lidi zvolili, to mají, snad konečně pochopí, že tudy cesta nevede, byť by byl Babiš jakkoliv svatý, sám to neutáhne.

1 0
možnosti
MP

V současné době se projevují výsledky minulé vlády. Ekonomika má zpoždění 1-2 roky. Navíc je ve světě konjunktur, takže Babiš dostane zadarmo kolem 25 miliard. O těch milionových úsporách bych se radši nezminoval...Je to jako kdyby milionář ušetřil stokorunu.

2 1
možnosti
ZK

Z24d71e71n49a 57K29o46č88í

12. 8. 2014 9:35

Celkem chápu, že když se politickému soupeři daří, tak to musí příznivce ODS a TOP naštvat !!;-D

1 3
možnosti
MK

RvRvV každé velké firmě dělají vnitřní audit na provozní výdaje. Vám je málo, co se po škudlivém chemikovi našlo? Nechat to tak, byly by to za volební období desítky miliard!

Plus zastavené předražené projekty dohodnuté starou mafiánskou mázou; nevidíte si na špičku nosu a jen nemáte rád Babiše. V článku málo argumentů, spousta balastních slov a opakované polopravdy.RvRv

3 3
možnosti
Foto

pokud to nevíte při každém auditu v každé firmě se najdou pochybení a zpravidla ve větší míře než u nás ve vládě-míru pochybení musíte posuzovat procentem z obratu-ne absolutním objemem.

A jen tak mimochodem-důvěryhodnost auditu, které někdo udělá na své přímé konkurenty / politické/ je nulová

2 2
možnosti
MD

Stale dokola si muzete pokladat par otazek. Napr.

Proc je tam dnes pan Babis?

Jak to, kdyz jsme to vse delali tak dobre a vsichni volici to videli, ze nas tam ted nechteji?

2 1
možnosti
MN

Tak jako zde existuje pár fanatických blogerů, kteří nemůžou nenávistí k Putinovi a všemu ruskému ani dýchat, tak Vy zase trpíte stihomamem zvaným Babiš.

"Řídit stát jako firmu" znamenalo přenést ze soukromé firmy do politiky takové postupy a vlastnosti jako je smysluplnost, šetrnost, hospodárnost, odpovědnost... , které jsou v politice neobvyklé.

Kdyby Babiš nemusel neustále dělat kompromisy s ČSSD, která umí jen navyšovat daně a pak je rozhazovat plnými hrstmi mnohdy za nesmysly, tak bychom dnes byli možná na tom ještě mnohem lépe než v pololetí s mírně přebytkovým státním účtem. Už toho Babiše nechte na pokoji.

4 5
možnosti
Foto

Myslíte například kvalitní vývěr zaměstnanců?

Například v hotelu Thermal se babiš opravdu předvedlRv

On někdo nutí Babiše být s ČSSD ve vládě?8-o

3 3
možnosti
PK

P62e15t61r 48K28o37l34á33ř

11. 8. 2014 19:13

Tuny špíny, močůvky a hnoje. Už jsi se Rudlo Babišovi omluvil? Nakydal jsi tolik hnusu a když soud vynesl rozsudek tak jsi zbaběle zmlkl. Hrdino.

4 3
možnosti
MB

Vážený autore, tak nějak Vám nerozumím. Když někam Babiš dosadí lidi z Agrofertu, které zná a kterým důvěřuje, tak je to špatně.  Když na něčí radu někam dosadí nevhodného člověka a když vzápětí zjistí svůj omyl a hned to napraví, tak je to zase špatně. Je ovšem pravda, že Babišovi ta kádrová politika nějak nejde. Socani a zejména ptáci by mu jistě poradili, jak se správná kádrová politika dělá. Babiš se prostě soustřeďuje na finance, které jsou pro něj prioritní, a v rámci koaličních omezení dělá, co může. A na nějaké kádry nemá prostě čas.

4 3
možnosti
DD

D23a53v38i56d 92D37u85š39e91k

11. 8. 2014 16:48

"Primátorky" ve Zlíně ??

Snad primárky, ne ?

Letos to vypadá na schodek o 25 miliard nižší než plánovaný.

Takže to prostě Babiš umí lépe než ODS a sTOP 09.

Kdo ale nechce vidět, nevidí, že pane Polanecký ?

4 3
možnosti
Foto

Ano ale pořád s větším schodkem než za rok 2013

pokud naplánuji o 32 miliard utratit více než jsem utratil za rok 2013 a pak utratím jen o 10 miliard víc pakjsem ušetřil 25 miliard?8-o

nebuďte směšnýRv

2 2
možnosti