Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

doufam ze se autor dival na dnesni Interview ct24 kde byl pan Istvan a vysvetloval jak to je s onou korupci i  pripade treba pani Klausova se Zemanem ... sam odmitl, ze by se jednalo o jakoukoli korupci, vysvetlil i postup setreni a  princip korupce ...pro pana Rudu jiste velmi podstatne novinky

0 1
možnosti
HH

Autor si plete pojem "politická trafika" a"výdělečná trafika". Když odejdu z politiky výměnou za dobré místo v polostátní firmě, tak je to korupce, pokud však jako politik podpořím  přijetí nového zákona podaného opozicí výměnou za podporu mého zákona jde o politický proces.

1 3
možnosti
JL

Pane Polanecký, zřejmě účelově to točíte kolem těch trafik a to podstatné vynecháváte. Já nevím, co má policie ve spise a nevíte to ani Vy. Ale i kdyby to bylo slabé, tak řeknu, že na jednu velmi podstatnou věc jste zapomněl - a to je to zneužití vojenské kontrarozvědky. A pro takové jednání já omluvu nemám. To prostě zneužití pravomocí je jak vyšité.

2 0
možnosti
JF

J93a10n 93F86r38o68l27í50k

11. 7. 2013 15:08

Tluchoř a spol zneužili rozvědku?

0 0
možnosti
LS

Příliš jednostranné a okaté.

2 2
možnosti
RK

Od pana Polaneckého jsem ještě nikdy nečetl nic, co by nebylo jednostranné...

3 1
možnosti
NO

po Milce dalsi rudluv srdceryvny vylev na obranu modrosoudruha. Kazdopadne bod za to, ze porad bojuje... nastesti uz sam :-)EUR^

5 2
možnosti
SR

Pane Polanecký, pod svým fotem uvádíte, že se věnujete politickým a nepolitickým tématům. Zkuste prosím opravdu občas něco nepolitického, třeba něco o včelkách nebo rybolovu. Ty vaše politické úvahy nejsou ke čtení a zvedá se při nich tlak i rozumným pravicově smýšlejícím čtenářům.

8 4
možnosti
MM

Jsem taky pravicový čtenář a u většiny blogů pana Polaneckého se mi taky tlak zvedá, protože většinou mívá pravdu.

5 4
možnosti
Foto

M71a55r22t15i48n 78Š22i58k

9. 7. 2013 16:35

Jako obvykle snášíte mnoho zbytečných slov na jednu hromadu, se zřejmým a průhledným cílem, obhájit ty své. Jak dlouho vám proboha ještě bude trvat, než zjistíte, že obhajujete neobhajitelné? Ratha už jste odsoudil. Chytili ho přece s jakousi krabicí. Pro vás soud s ním ani nemá smysl, co? Vy už jste se s ním vypořádal. A proč? Protože je jenom socan. A socan, to je pro vás míň než člověk. Já nevím, jak soud s Rathem dopadne. Proto ho nesoudím a zatím považuju za nevinného. Stejně jako považuju za nevinné Parkanovou, Nečase, Tluchoře, Fuksu, Nagyovou, Šnajdra i další. O jejich vině, bude rozhodovat soud. Vy ne. Vy jen budete donekonečna vytvářet blogovou mlhu. Tu naštěstí příslušné orgány přehlédnou jako palouk. Agitujete opravdu vášnivě, ale úplně zbytečně. Možná že Nečas opravdu nic trestně-právního nespáchal. Ale myslím si, že právě teď se hraje o budoucnost a o politiku jakou tu budeme mít. Nikdo z nás navíc neví, jakými důkazy policie a státní zástupce vládnou. Jenom vy ale děláte silné závěry. Prý nás čeká "konec politiky". Proč? Co když nás naopak čeká začátek politiky nové? Bojíte se? Zcela zjevně ano. Asi máte čeho. K Nečasovi snad jen tolik. Možná nespáchal trestný čin, ať rozhodnou soudy. Ale jako politik totálně propadl. S velkorysou většinou nedokázal vládnout. Svou stranu vnitřně rozdělil, přivedl ji na hranici zániku a nevolitelnosti. Část spolustraníků (a milenku) přivedl až do kriminálu. On, stejně jako vy,  byl vždy mistr demagogických keců. Teď se mu vše jen vrací. Celé jeho chápání politiky a veřejného života. Mně v politice chybět vůbec nebude. Vy byste mi na blogu také nechyběl......Ale bohužel. Budete zatvrzele mlžit i dál.

7 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JH

J73a81n 96H76l95e40d71í70k

9. 7. 2013 15:43

tentokrát, pane Rudolfe, na 1***

3 7
možnosti
MK

Ještě dodám, že by nebylo od věci pochopit, že veřejný život a blaho ČR není fotbalový zápas pane Polanecký a mohl byste se na to přestat takto dívat. Tudíž mne o netrestnosti v nejhorším a naprostém pohrdání voličem v nejlepším případě, rozhodně nepřesvědčí Vaše varování, aby jednou nebyli stíhání moji oblíbenci. Pokud celá tato akce přispěje k tomu, že se v budoucnu politik (jakýkoliv) lekne někomu přihrát post za to, že ten bude hlasovat jak si pán u korýtka přeje bude to ku prospěchu ČR.

6 0
možnosti
Foto

To máte jistě pravdu, ale já mám neblahý pocit, že se politici budou bát rozhodnout o čemkoliv, aby pak nebyli stíháni. A ať se vám to líbí, nebo ne, polititici zkrátka musí činit rozhodnutí, i když se po čase ukáže, že toto rozhodnutí nebylo zrovna nejlepší.

1 4
možnosti